Hirdetés

Csak semmi pánik!

civishir.hu

2009.10.26. 14:13

Csak semmi pánik!
Bücs Zsolt „akcióban” (Fotó: civishir.hu)

Debrecen – Volt három rossz meccse. Na és? Előtte meg volt harminchárom jó! – fakadt ki a Cívíshírnek Bücs Zsolt, a Loki pályaedzője, amikor Polekszics potyáiról kérdeztük. + Videó!

Hirdetés

A DVSC csúnya vereséget szenvedett vasárnap este a Videoton vendégeként, és nem a 3–0-ás kudarc ténye hatott traumaként a szurkolókra, hanem a mutatott a játék. A végeredmény a játék képe alapján abszolút jogosnak mondható, és a vereség tudata mellett az is bosszantó, hogy ontják a gólokat az ellenfelek, akár a BL-ben, akár a hazai porondon lép színre a hajdúsági együttes.

– Nincs mit szépíteni rajta, mentálisan és fizikailag is fáradt a csapat. Nem történt tragédia, elvesztettünk egy meccset. A BL-ellenfeleink közül a Lyon is kapott egy négyest idegenben, a Fiorentina otthon kapott ki, és a korábbi fordulókban a Liverpool is sorozatban szenvedte el a vereségeket. Mindez azt jelenti, hogy a nagy terhelést a nálunk lényegesen erősebb csapatok sem bírják. Csak semmi pánik! Biztos vagyok benne, hogy az edzői stáb megtalálja a megoldást, és a fiúkat hamarosan ismét testi és lelki csúcsformában láthatja a közönség – mondta a Cívishír érdeklődésére Bücs Zsolt, a DVSC pályaedzője.

A szakembert Polekszics teljesítményéről is kérdeztük, mivel az utóbbi találkozókon „potyaízű” találatok után kellett a gólvonal mögé nyúlnia, és a szurkolók a különböző fórumokon már azt megelőzően a montenegrói portás felelősségéről értekeztek, hogy 40 méterről gólt kapott a fehérvári Andicstól. Bübü teljes mellszélességgel kiállt a Loki-kapus mellett.

– Volt három rossz meccse. Na és? Előtte meg volt harminchárom jó! – mondta indulatosan a pályaedző. – Ha nincs Polekszics, akkor nem vagyunk a BL-ben, mert a selejtezőben a hátán vitte a csapatot. Ezt azért nem szabadna elfelejteni! Polekszics egy nemzetközileg is jegyzet kapus, akinek döntő érdemei vannak abban, hogy a csapat idáig eljutott. Ez nem csak az én véleményem, hanem más szakembereké is, nem a két szép szeméért érdeklődnek állandóan iránta, s akarják tőlünk elvinni. Ahogy a csapat, úgy ő is túljut a holtponton! 

BeA

Szóljon hozzá!

Hirdetés