Hirdetés

Hirdetés

A legjobb embere hagyta el a DVSC-t

2014.06.30. 13:01

A legjobb embere hagyta el a DVSC-t

Budapest többet kínált neki, mint Debrecen...

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC-ből a budapesti Police Box Clubba igazolt Kalucza Norbert sokszoros magyar bajnok, olimpiát is megjárt ökölvívó. A Cívishír a szakítás okairól kérdezte a kiváló bunyóst, aki elmondta, hogy miután Deél Istvánt vezetőedzőt menesztették, minden megváltozott a DVSC-nél, és úgy gondolta, hogy váltani kell. Elárulta nekünk, hogy jobb anyagi és szakmai lehetőséget kínáltak neki a fővárosiak, így hosszabb gondolkodás után a költözés mellett döntött.

Norbi ugyanis nem ingázik Budapest és Debrecen között, felesége és a kislánya követte őt, tehát együtt váltott az egész Kalucza család, és már csak a rokonlátogatásra jönnek Debrecenbe.

Az öklöző elmondta továbbá, hogy 56 kilogrammos súlyban bokszol a jövőben, és bízik benne, hogy Zámbó József edző irányításával ebben a súlyban is elhódítja a magyar bajnoki címet, s azzal együtt megszerzi a válogatott tagságot. Elmondása szerint Debrecenben 56 kilogrammban nem akarták foglalkoztatni, márpedig 28 évesen már nem tud az alá menni, ezért is bólintott rá a fővárosiak ajánlatára.

Kalucza Norbert a Cívishírnek külön hangsúlyozta, köszöni szépen a DVSC első emberének, Szabó Sándornak azt, hogy 12 éven át egyengette az útját.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.