Sándor Tamásék továbbléptek, a show folytatódik

civishir.hu

2010.12.28. 10:03

Sándor Tamásék továbbléptek, a show folytatódik
Sándor Tamásékat csütörtökön láthatjuk újra a Főnixben! (Fotó: realteamkupa.hu)

Debrecen – A Real Team-kupa második napján már délelőtt 10-től rúgják a bőrt a Hódosban. A nyitány papírforma eredményeket hozott, mind a címvédő, mint a tavalyi második helyezett megváltotta belépőjét a Főnixbe.

Hirdetés

Újabb nagymenők lépnek pályára kedden a Real Team-kupán. De ne szaladjunk még ennyire előre! A hétfői nyitány krónikájához hozzátartozik, hogy máris megteltek a lelátók, és minden úgy alakult, ahogy azt nekünk Debreceni Péter főszervező megjósolta.

Az utolsó pillanatban Sándor Tamással is megerősített Ecuador imponáló magabiztossággal hozta a meccseit, s lépett tovább a legjobb 16 közé. A fiúk tanultak a tavalyi bakiból, amikor elfogytak a döntőre, most olyan hosszú a kispadjuk, hogy jégkorongos módszerrel sorokat cserélgetnek.  A másik csoportban a címvédő Füredi Söröző sem lacafacázott, és mindhárom meccsét behúzva végzett a kvartett élén. „Vigaszágon”, azaz a másik helyről a kecskeméti Vi-Szövi és a derecskei CL Disaster csapata ment tovább.

Kedden már hat hely kiadó, és immár három csoport küzdelmeit bonyolítják le. Debreceni Péter , a Real Team-kupa atyja segít az eligazodásban azoknak, akik az interneten (bwin.com) fogadnak az összecsapásokra, meg azoknak is, akik csak szimplán az erőviszonyokra kíváncsiak.

A Szatke Zoltánnal felálló Nyírség Copy jó eséllyel küzdi be magát a csütörtöki „rájátszásba”, és Debreceni sporttárs reményei szerint így tesz a torna névadója, a Real Team FC is, mely ezúttal igazolt nagy neveket, hanem a városi bajnokságban harmadik helyezett gárda magjához csak néhány utánpótláskorú lokista érkezett. A D csoportban a Koroknai Autósiskola is fiatal focistákra épít, és Debreceni Péter szerint a csoport favoritja, a meglepetésgárda pedig a debreceni Hungarotarg lehet, mely két éve az elődöntőig menetelt. A E csoportban számolni kell a Szakály testvérek nevével fémjelzett, több NB I-es futballistát felvonultató Túros Batyuval, melynek a futsalosok alkotta Nemzeti Étterem és a DEAC is kőkemény ellenfele lesz.

A torna menetrendje megtekinthető itt!

Szóljon hozzá!

Hirdetés