Hirdetés

Ez ám a fordulat! Bajnok az Ecuador!

civishir.hu

2011.10.10. 21:04

Ez ám a fordulat! Bajnok az Ecuador!
A Debrecen Kupa után a bajnoki címet is elhódította az Ecu (fotó: archív)

Debrecen – A kispályás bajnokság utolsó fordulójában bejött, amire senki sem számított: vereséget szenvedett a nagy esélyes Füredi, így az Ecuador ölébe hullott a bajnoki cím. 

Hirdetés

Hirdetés

Bár a Real Team állt az első osztályú kispályás bajnokság élén a forduló előtt, Bogdanovicsék már az összes meccsüket lejátszották, így várható volt, hogy az utolsó fordulóra két-két pont hátránnyal érkező Ecu-Füredi duó közül kerül ki a győztes, sőt mindenki ez utóbbit várta befutónak, hiszen „a mini” Loki lépéselőnyben volt Bencsikékkel szemben. Az Ecuador a SOFÉM ellen a szokásos „necces” eredménnyel, 2-1-re győzött, viszont a legkevésbé sem gondolták Nagy Szabolcsék, hogy bukni fog a nagy rivális. A csapat nagy része meg sem várta az ezt követő Füredi-Police meccset, inkább igyekezett haza a csípős hidegben. Rosszul tették...

A Füredi Söröző, bár nem a legerősebb összeállításban, de masszív csapattal (a békéscsabai Pozsárral, Lovas Mártonnal, Radnaival a csatasorban) állt ki a Darányi Antal fémjelezte Police ellen. A jelenlévők legnagyobb meglepetésre a bajnokság negyedik helyéért a Fékcentrummal küzdő Darányiék parádéztak a jól láthatóan meglepett Füredi ellen, és már 4-0-ra is vezettek. Innen még felzárkózott 4-3-ra az éllovas, ám nem következett be a fordulat, sőt Devits Ádámék a kegyelemdöfést is bevitték a Füredinek (5-3), megfosztva azt a bajnoki címtől.

A Real Team-Füredi Söröző-Ecuador hármas néha vérre menő harcából az utolsó percekig kiélezett küzdelemben a „veterán” Ecuador jött ki győztesen, és öt év alatt negyedszer lett első a városi kispályás bajnokságban. Második helyen végzett Debreceni Péter csapata, a Real Team, míg a bajnokság legnagyobb vesztese, az utolsó fordulóban elbukó Füredi lett a harmadik. Soha ennél unalmasabb bajnoki vetélkedést!

Városi kispályás bajnokság, első osztály, 30. forduló:
Ecuador-Sunland Szolárium - SOFÉM 2-1
Góllövők: Nagy Sz., Bencsik, illetve Milbik
IPA Police Columbo SE - Füredi Söröző 5-3
Góllövők: Devits 4, Pataki, illetve Pozsár 3

Végeredmény:
1. Ecuador-Sunland Szolárium
2. Real Team
3. Füredi Söröző
4. IPA Police Columbo SE
5. Fékcentrum

A bajnokcsapat tagjai: Katona Gergő, Nagy Szabolcs, Bencsik András, Nagy Zsolt, Dobos Attila, Nagy Attila, Nagy István, Dobi Balázs, Szabó János, Kerekes Zsombor, Madar Csaba, Urbin Péter, Balla Imre. Csapatvezetők: Bundik Norbert és Vida Zsolt.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.