Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lokista lányok, ti vagytok a legnagyobbak!!!

| 2010. 10. 09. | 23:52:57
Debrecen - Csak szuperlatívuszokban írhatunk a DVSC teljesítményéről. Egy nyolcszoros BEK/BL-győztest legyőzni nagy kunszt. Fergeteges a csapatunk, debreceni és magyar!
Lokista lányok, ti vagytok a legnagyobbak!!!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ötezres nézőszámot reméltünk, ezerötszázzal kevesebbet kaptunk. Ez sem kevés, de engedtessék meg, hogy megdorgáljuk azokat a sportbarátokat, akik nem vették a fáradságot, és nem látogattak ki a DVSC sporttörténelmi BL-meccsére, hanem a televíziós közvetítést választották. S a távolmaradásra még azt sem mentség, hogy a Főnixben 450 forintért mérnek egy sört, mert olcsó kocsmák találhatók a szomszédban.

A hangulatra persze így sem lehetett panasz! Egyszer s mindenkorra tudjuk tisztázzuk, hogy a Loki-tábor a Főnixet is bekiabálja, nem is akárhogyan! A „fíling” olyan volt, mint a Hódosban, naná, hogy bénítólag hatott a hypósokra. Annyira belelendültek a mieink, hogy csak ámultuk-bámultunk.

Úgy a 9. percben, 6-1-nél tértünk magunkhoz, amikor az osztrákok mestere időt kért, mert csak egy csapat volt a pályán. Valami jót mondhatott, mert hat gólnál beragadt a Lokomotív, a bécsújhelyiek pedig lőttek zsinórban hármat. Semmi gond, még mindig ment kettővel a DVSC (17. p.: 6-4), és még csak ezután sült el a kezük az átlövőinknek, mert eddig az irányítók, Bogdanovics és Bognár, illetve a szélsőink, Kazai és Csáki villogtak. Nem kellett sokat izgulni, mert hamar „helyreállt a rend”, és a félidő további részében ismét a Loki csinált azt, amit akart. A szünetben hat volt ide, több mint megnyugtató.

Ez azonban a Bajnokok Ligája, nem holmi lakótelepi bajnokság, hát persze, hogy nem adta fel a Hypo! A szünet után gyorsan feljött négyre a vendégcsapat (35. p.: 13-9), majd háromra (41. p.: 16-13), és a nyugtalanság jelei már mutatkoztak a közönség soraiban. Kisvártatva már a kétségbeesés környékezte a nagyérdeműt, mert egy lett a különbség (47. p.: 17-16). A DVSC támadójátékában következett be erőteljes visszaesés, vagy szigorúbb lett a Hypo védekezése, a lényeg, hogy a 48. percben kiegyenlített az osztrák bajnok (18-18).

Jött a „Harcoljatok!”, s lányok harcoltak, a finesz volt a fegyverük, és az 53. percben már három volt ide (21-18)! Dicsérjük agyon Orbán Annát, illetve Igor Bogdanovicsnét, aki szenzációsan játszott, de vele együtt is kevés volt a Loki az előny tartásához. Négy perccel a vége előtt ismét egy gólra zárkózott fel a Hypo (21-20), és pattanásig feszült hangulatban fordultak a csapatok a hajrára. A drámát úgy írták az égiek, hogy kiegyenlítsen a Hypo (29. p.: 21-21). Jött azonban Bognár, és bevágta! A Hypónak már nem volt válasza. Sportörténelemhez győzelem dukál! A második félidőben döcögött a szekér, de a győzelmet nem kell megmagyarázni! Szép volt, lányok!

Bajnokok Ligája, 1. forduló:
DVSC-KORVEX-HYPO 22-21 (13-7)
Debrecen, játékvezetők: Pavicsevics, Raznatovics (montenegróiak)
DVSC-KORVEX: Kiss É., Triffa (kapusok), Bogdanovics 4, Bognár B. 3, Borbás 1, Bulath 4 (1), Csáki 3, Dakos, Hornyák D., Juhász 2, Karalyos, Kazai 4, Pácz, Slakta, Sopronyi 1, Szabó V., Varsányi. Vezetőedző: Köstner Vilmos.
HYPO: Sanko, Hajgató (kapusok), Cararo 4, Dadics 1, Doppler, Ivancok, Goricanec, Kaiser 3, Léránt 3, Limal, Matuschkowitz 1, Mauler, Nascimento 8 (2), Oliveira Piedade, Pedersen, Plach 1, Ransebner, Rotis-Nagy, Rusznacsenko. Vezetőedző: Martin Matuschkowitz.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc
Hétméteresek: 4/1, ill. 3/2

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Orbán Viktor Zelenszkijjel tárgyalt
Orbán Viktor Zelenszkijjel tárgyalt
A tárgyalás kiemelt témája a háború és béke kérdése volt.
Gazdaság
Tízmilliós bírságot kapott az UNION
Rendszerszintű hiányosságot állapítottak meg.
Debrecen haszonélvezője a kormány iparosítási politikájának - így a kormánybiztos
Nem véletlen, hogy a Mercedes és a BMW is itt építkezik.
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.