Láss csodát! Pályára lép az NB II-ben a Balmazújváros!

2019.08.04. 12:13

Láss csodát! Pályára lép az NB II-ben a Balmazújváros!
(Fotó: illusztráció)

Az ítélet még nem jogerős.

Hirdetés

Az MLSZ ugyan megvonta az NB II-es licencet az anyagi csődben lévő, tetemes adósságot felhalmozó Balmazújvárostól, de az ítélet még nem jogerős, ezért a csapat pályára léphet a második vonal nyitányán, amikor a Siófok otthonába látogat. Információnk szerint az újvárosi gárda vasárnap elutazott a Balaton-parti városba, ahol este 19 órától játszik.

Mégis milyen csapat? – kérdezheti a futballhíreket böngésző olvasó. Nos, megnyugtatásul közöljük, hogy a Balmazújvárosnak van 6 (hat) hadra fogható felnőtt futballistája, és vannak tehetséges fiatalok az utánpótlásban, akik kiegészítik a keretet. Hogy mindez hány kapott gólra lesz elég, az vasárnap este 21 órára kiderül! 

Úgy tudjuk, hogy az edzéseket eddig Laczkó János vezette, aki már évek óta pályaedzőként dolgozik Újvároson, Siófokon azonban nem ülhet le a kispadra, mert nincs élő szerződése a klubbal. Így aztán a klubfőnök, a debreceni-kínai álbefektetőjelöltek miatt előbb leváltott, majd ismét kinevezett Lajos Ferenc állítja össze a Siófokon pályára lépő együttest.

Az újvárosi csapat ügyében hétfőn rendkívüli ülést tart  a képviselőtestület.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés