Hirdetés

Döglött patkányt küldtek Niedermüller Péternek + FOTÓ!

2020.01.30. 16:39

Döglött patkányt küldtek Niedermüller Péternek + FOTÓ!
(Fotó: DK)

Vannak, akik máris üzentek.

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Niedermüller Péter, Erzsébetváros DK-s polgármestere rémisztő képződménynek nevezte a  fehér, keresztény, heteroszexuális embereket egy televíziós szereplésekor. A kijelentés nagy port kavart, a Fidesz erzsébetvárosi szervezete, a KDNP és a Fidelitas csütörtökre tüntetést szervezett. Vannak, akik máris üzentek a DK-s politikusnak.

Ma reggel plátok jelentek meg Budapesten a mai fideszes tüntetés felhívásával, amelyen patkányként ábrázolják Niedermüller Pétert, Erzsébetváros nagy többséggel megválasztott polgármesterét. Ez a hergelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy a szélsőjobboldali Hatvannégy Vármegye Mozgalom egy döglött patkányt küldött „ajándékba” Niedermüller Péternek. A jobboldal ezzel elképzelhetetlen mélységekbe süllyedt, ezek a tettek a legrémisztőbb és legszomorúbb történelmi időket idézik.

- olvasható a szerkesztőségünknek is küldött DK-s közleményben. A DK követeli, hogy a Fidesz azonnal nyilatkozzon az undorító akcióról, az elkövetők és a tüntetés szervezői pedig kérjenek bocsánatot Niedermüller Pétertől és Erzsébetváros lakóitól.

Niedermüller Péter kijelentése ellen a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK), a Magyar Református Presbiteri Szövetség külön közleményben tiltakozott.  Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Niedermüller Péternek távoznia kell a közéletből. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, Novák Katalin szerint a DK-s a magyar emberek többségét írta le "rémisztő képződményként".

 

DKpatkány

Szóljon hozzá!

Hirdetés