Intim fotói kerültek nyilvánosságra egy parlamenti képviselőnek

2019.12.18. 18:02

Intim fotói kerültek nyilvánosságra egy parlamenti képviselőnek
Gréczy Zsolt (Fotó: mti)

Ez már a harmadik alkalom, mikor Gréczy Zsoltot „megtalálják”.

Hirdetés

Zaklatással vádolja egy állítólagos nő a DK-s Gréczi Zsoltot, és ez már a harmadik ilyen eset, amiről a kormánypárti média beszámol. Valaki e-mailen pikáns képeket küldött szét több szerkesztőségnek, írják a lapok. A legújabb sztori szerint a DK szóvivője ezekkel a képekkel zaklatta azt a hölgyet, aki a kilétét nem fedte fel.

A négy fotó közül kettőn felismerhetően Gréczy fotózza magát egy tükör előtt kevés ruhában, de az intim részei nem látszanak. Másik kettőn nem látszik arc, az egyiken egy foltos alsógatya, a másikon egy közeli meztelen férfi hátsó látható. 

A Blikk elérte Gréczy Zsoltot, aki a következőket mondta:

A rólam összehordott történet szemenszedett hazugság, aljas rágalom, ezt bizonyítani fogjuk. Ami a fényképeket illeti, mivel büntetőfeljelentést teszünk, ennek elemzésére a büntetőeljárás során fogunk visszatérni.

Az Index Gyurcsány Ferenccel beszáélt. A DK elnöke szerint onnantól kezdve közügy a történet, ha a zaklatás megalapozott vádja felmerül.

Gréczy Zsolt esetében eddig, a sokadik próbálkozás ellenére sem igazolódott be a vád

– mondta Gyurcsány, aki az intim fotókat nem tartja politikai kérdésnek, de ha a zaklatás beigazolódik, annak a DK-n belül természetesen következménye lesz, közölte. 

Ez már a harmadik alkalom, mikor Gréczy Zsoltot „megtalálják”.  Néhány napja Zsoldos Gábor zenész állította, hogy Gréczy évek óta levelekkel zaklatja a párját, a múlt héten pedig Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti munkatársnője nevét és arcát felvállalva mondta az alábbit:

 

zaklatásDK

Szóljon hozzá!

Hirdetés