Hirdetés

Hirdetés

Az MSZP-s Tóth Csaba szerint valótlanul írtuk azt, hogy megfenyegette Karácsony Gergely családját

2019.10.04. 09:04

Az MSZP-s Tóth Csaba szerint valótlanul írtuk azt, hogy megfenyegette Karácsony Gergely családját
„Üzenjük politikai ellenfeleinknek, hogy barátságunk, szövetségünk sziklaszilárd, megingathatatlan! Kár próbálkozni! Hajrá Gergő!” – olvasható Tóth Csaba MSZP-s országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzésében (Fotó: Facebook/Tóth Csaba)

Karácsony szerint a felvételt összevágták.

Hirdetés

Hirdetés

MSZP-s és DK-s politikusokat minősít, fenyegetéseket és lopást is említ, valamint az ellenzéki együttműködés résztvevőivel vívott csatákról beszél egy hangfelvételen Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt, így a Cívishíren is megjelent MTI-hír szeptember 26-án. A nyilvánosságra került beszélgetést a 444.hu „vesézte ki”, az MTI híre ennek nyomán született.

A nagy port kavart hangfelvételen több erős állítás hangzik el, de a kérdező egyszer csak Tóth Csabára, az MSZP zuglói elnökére, a kerület egyik legbefolyásosabb politikusára tereli szót, akiről Karácsony azt mondja, hogy mindig is mérges viszonyban álltak, de ez a kapcsolat politikailag le volt dugózva.

Kérdező: – Elmérgesedett teljesen ez a Tóth Csaba-viszony?
Karácsony Gergely: – Mindig is el volt mérgesedve, csak politikailag le volt dugózva.
Kérdező: – Az igaz, hogy megfenyegette a családodat?
Karácsony Gergely: – Ne viccelj. Hát többször is.

Az MSZP-s Tóth Csaba szerint valótlanul írtuk azt, hogy ő megfenyegette Karácsony Gergely családját, és helyreigazítási kérelmet küldött a szerkesztőségünknek.

Karácsony az ATV-nek nyilatkozva mondta, hogy ő a felvételen nem beszélt Tóth Csabáról a fenyegetés kontextusában, és a felvételt úgy vágták össze, hogy úgy tűnjön, mintha azt állítaná, hogy a zuglói szocialista politikusról beszélne, pedig ez nincs így.

 

MSZPKarácsony Gergely

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.