Hirdetés

Hirdetés

Gyurcsány jól átverte a volt debreceni diákot

2019.06.11. 12:51

Gyurcsány jól átverte a volt debreceni diákot
Karácsony Gergely (Fotó: mti)

Legalábbis ez derül ki Karácsony Gergely szavaiból.

Hirdetés

Hirdetés

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje abban állapodott meg Gyurcsány Ferenccel, hogy a DK támogatásáért cserébe nem vállalja az MSZP-Párbeszéd listavezetését az EP-választási kampányban. Gyurcsány azonban átvágta. Ennek ellenére is hiszi, hogy ő nyeri az előválasztást, majd ősszel legyőzi Tarlóst, és a kerületek többségében is ellenzéki polgármesterek lesznek - ez derül ki az Index interjújából.

Karácsony kifejtette bővebben, mikor tudta meg, hogy a DK kihátrál mögüle: nyolc perccel azelőtt, hogy Dobrev Klára a múlt heti sajtótájékoztatón bemutatta Kálmán Olgát mint a DK jelöltjét. Akkor hívta fel Gyurcsány Ferenc, és tudatta vele, hogy a DK a televízióst támogatja a főpolgármesteri kampányban.

Fogalmazzunk úgy, hogy mást gondolunk az adott szó jelentőségéről

- válaszolta Karácsony arra a kérdésre, hogy árulásként éli ezt meg Gyurcsány részéről? Karácsony biztos benne, hogy az ellenzéki előválasztást meg fogja nyerni. Arra a kérdésre, hogy miért szavazzanak a budapestiek egy olyan emberre, akit ilyen könnyű bepalizni, úgy fogalmazott: mert vele együtt a választók is rémesen unják az ellenzéken belüli civódásokat. 

Gyurcsány FerencKarácsony Gergely

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.