Hirdetés

Orbán Viktor elmondta, mikor lehet őt megbuktatni

2018.12.24. 10:45

Orbán Viktor elmondta, mikor lehet őt megbuktatni
Orbán Viktor (Fotó: mti)

Eljön majd az ideje - így a miniszterelnök.

Hirdetés

Hirdetés

Magyarország a huszadik századot elvesztette, de a huszonegyediket meg akarja nyerni - nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Idők hétfői számában megjelent karácsonyi interjúban.

A napokban lezajléó tüntetésekkel kapcsolatban Orbán Viktor azt emelte ki: a politika olyan világ, ahol akár karácsony estéjén is dúlhatnak a küzdelmek,

a tüntetések is hozzátartoznak a demokrácia mindennapjaihoz, az erőszak, a rombolás, a vandalizmus viszont nincs rendben. 

A miniszterelnök szerint a helyzet könnyen átlátható: a kormány képviseli a munkát, az otthont, a családot, a biztonságot, ezzel szemben áll az ellenzék politikája, amely egyszer már tönkretette Magyarországot. 

Orbán Viktor szerint az ellenzék a kétharmados parlamenti többségnek csak egyetlen intézkedését lenne képes támogatni: a lemondását. Még az otthonápolási díj emelését sem szavazta meg az ellenzék, amely mindenáron kormányt akar buktatni - mondta -, ezért elutasítja a konstruktív együttműködést. Kormánybuktatásról azonban kizárólag a választópolgárok dönthetnek, ennek pedig legközelebb 2022-ben jön el az ideje - mondta a miniszterelnök.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.