Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tervezz Szabó Magdával!

| 2021. 10. 15. | 19:00:00
Elsősorban nőknek szóló naptárkönyvet mutattak be Debrecenben.
Tervezz Szabó Magdával!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 2016-ban létrehozott és azóta töretlen sikernek örvendő PlanAll márka évek óta folyamatosan építkezik Magyarországon az éves naptártervező piac szükségleteit folyamatosan kutatva. Idén az eddigi kínálat talán legegyedibb interaktív naptárkönyve született meg; a Szabó Magda PlanAll, amely ötvennyolc nő Szabó Magda kapcsán megélt gondolatain keresztül lesz velünk az év minden napján. Tervezz velünk! Tervezz Szabó Magdával!

Az irodalom és a naptár műfaj összekapcsolása újszerű kreatív ipari ötletnek is tekinthető. A borító terv Kostyál Viktor grafikája révén egyvonalas technikával rajzolja elénk Szabó Magda portréját. A borító mögé sorakozik fel az az ötvennyolc nő, akik saját élményeiken gondolataikon, érzéseiken keresztül értelmezik a Szabó Magdával kapcsolatos, napjainkban is oly érvényes történeteket, következtetéseket, a női sorsok üzeneteit.

Az elsősorban nőknek szóló naptárkönyv ötletgazdája és producer-szerkesztője Porkoláb Gyöngyi társadalmi-kulturális mediátor, aki szerint: „Erre a naptárra az jellemző, hogy több található benne, mint amit keresünk. Az Abigélben Kőnig tanárúr is azt mondja, hogy „Mindig a részletek a legizgalmasabbak egy irodalmi műben.”

Szabó Magda titkokat rejtő világa ebben a naptárkönyvben izgalmas utazásra hív minden felhasználót, hiszen ki-ki a saját gondolataival, élményeivel egészítheti ki, kicsit együtt gondolkodva az íróval.

A naptárkönyv interaktív, egy QR kód segítségével lehet tovább barangolni az év minden napján. A PlanAll Szabó Magda naptárkönyve mindenkinek szól, kortalan, generációkat összekötő kiadvány.

Válaszokat kapunk belőle olyan kérdésekre, mint „Mit üzen számomra Szabó Magda irodalma, regényei, történetei, nőalakjai? Melyik a kedvenc idézetem Szabó Magdától? Mit jelent a pillanat ereje? Milyen erőforrásból merítek egy-egy pillanatban? Hogyan gazdálkodom a saját erőforrásaimmal?

A negyedévente megtalálható pénzügyi tervező utal a Szabó Magda által is említett sáfárkönyvre, a befejezetlen mondatok pedig akár a Mondják meg Zsófikának regényre felidézve az élet határkérdései kapcsán vetik fel számunkra, hogy mennyire fontos az egymás iránti valós figyelem és jelenlét.”

Az író regényeivel, verseivel, személyiségével kapcsolatos személyes találkozások élménye, történetek bemutatják Szabó Magdát, a legtöbb nyelvre lefordított magyar írót, mint egy ízig-vérig nőt, feleséget és tanítót, az élet tanítóját. Tudott nevelni, értéket teremteni és a tapasztalatait átadni. Az önmegvalósítás, az alkalmazkodás, a párkapcsolat és az élet adta nehézségeinek útvesztőiben való eligazodás mikéntje és boldogságkeresés Szabó Magda nőalakjaiban, műveiben fellelhető. A PlanAll Szabó Magda egyedi kiadványa ebben lesz minden felhasználó igaz társa

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.