A Dining Guide elitjébe került az új debreceni étterem

Július 19-én, az Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket. A debreceni Szomszéd Bisztró és Közösségi tér, nyitása után csupán pár hónappal, új tagként felkerülhetett a Dining Guide Top100 listájára, 100+-os értékelt étteremként.
– A Szomszéd Bisztró és közösségi tér egy olyan hely, ahol jó enni, inni, beszélgetni. Olyan összevont koncepcióként született meg, melyben mindennek helyet találtunk, amihez valódi szenvedély köt minket: a minőségi gasztronómiai élményeknek, a vendéglátásnak, a közösségteremtésnek és a magyar design támogatásának – fogalmaznak a tulajdonosok, dr. Gyarmati Beáta és dr. Ónodi-Szűcs Róbert.
Az Izbéki Gábor chef és Jakab Dávid sous chef által vezetett konyha egyszerűen összetett fogásokat kínál.
Az étlapon igényes, különleges, ugyanakkor könnyen értelmezhető és befogadható ételeket talál a látogató.
A valódi élményt az ízek összetettsége és harmóniája jelenti legyen szó akár nápolyi kemencés pizzáról vagy ínyenceknek szánt izgalmas fogásokról.
Ezzel az elismeréssel tovább nőtt Debrecen toplistás éttermeinek száma, ami nem csupán a Szomszéd érdeme és büszkesége, hanem tovább gazdagítja a város, a régió turisztikai értékeit és újabb lehetőséget kínál a látogatóknak, akik a minőségi vidéki vendéglátás iránt érdeklődnek.








































