Szegény gyerekek javára csapnak össze rock- és futballsztárok

2020.01.10. 12:51

Szegény gyerekek javára csapnak össze rock- és futballsztárok
Összefogtak a tanyavilágban élő szegény gyerekekért (fotó: Cívishír)

Ezer forintért bárki támogathatja a debreceni nemes ügyet.

Hirdetés

A DVSC-ikonok és a Kowalsky meg a Vega zenekar tavalyi, teltházas bulija olyan jól sikerült, hogy hagyományt teremtett, így idén is megrendezik a jótékonysági futballtornát a Hódos Imre sportcsarnokban – közölte Bernáth Csaba főszervező az esemény pénteki sajtótájékoztatóján. Ezúttal is felvonulnak a DVSC ultrái, akik bebizonyítják, hogy nemcsak szurkolni, hanem futballozni is tudnak, valamint a debreceni Rocksuli is kiállít egy csapatot.

Részletek az esemény Facebook-oldalán!

Ezer forintért bárki csatlakozhat a nemes ügyhöz, ennyibe kerül ugyanis a belépő a január 19-i, vasárnapi eseményre, és a teljes bevételt a Debreceni Karitatív Testület kapja, amely a szegénysorban lévő halápi gyerekeket támogatja majd a pénzből. Széles Diána alpolgármester Debrecen erejét látja abban, hogy „alulról” is ilyen nagyszabású jótékonysági eseményt szerveznek.

A Kowalsky meg a Vega zenészei elmondták, hogy ezúttal is nyerni akarnak, mint tavaly, ennek érdekében sok sportújságot olvastak felkészülés gyanánt. A lokisták emlékeztették a fiúkat az igazságra, azaz tavaly nem győztek, hanem zakóztak, és a meccs után negyven percig meg sem tudtak mozdulni az öltözőben. Most is kiteszi mindenki a szívét-lelkét a pályára – fogadkozott Szórád Jimmy Csaba basszusgitáros.

BeA

jótékonyság

Szóljon hozzá!

Hirdetés