Hirdetés

Rákbeteg lányért fogtak össze a debreceni zenészek

civishir.hu

2020.01.03. 10:17

Rákbeteg lányért fogtak össze a debreceni zenészek

Az est teljes bevételét a biharkeresztesi fiatal gyógykezelésére ajánlják fel.

Hirdetés

Jótékonysági koncertet adnak helyi zenészek a súlyos betegséggel küzdő 17 éves biharkeresztesi lány megsegítésére.

A Mig-29 zenekar kezdeményezéséhez csatlakozott a Rock N' Roll Radikál, Az Utolsó 5!!, az Atom és Kovács Axel is, a Kerozin zenekarból.

A Jótékony Punk Party január 4-én, 19 órakor kezdődik a hajdúszoboszlói Rock Cafe-ban, és az est teljes bevételét a Ewing-szarkómában szenvedő lánynak és családjának ajánlják fel.

A Mig-29 zenekar tavaly januárban indított kezdeményezést a „Punkok a gyermekklinikáért” név alatt. Ennek köszönhetően vérnyomásmérőt adományoztak a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának, majd más zenekarokkal összefogva segítették a Bókay Gyermekklinikát és a Szent János Kórházat is. A debreceni együttes 2019 végén új albummal jelentkezett, és a lemez bevételéből származó pénz nagy részét szintén jótékonyságra fordítják.

Mint ismert, Ivett szervezetében a rák egy agresszív formáját, a Ewing-szarkómát (csontból kiinduló daganatot) diagnosztizáltak. A biharkeresztesi lány már több műtéten és kemoterápián átesett. Édesanyja otthagyta munkahelyét, hogy a nap 24 órájában lányával lehessen, kezelésekre szállíthassa.

Aki segíteni szeretne Ivettnek, az alábbi számlaszámra is küldhet adományt:
Szilágyi István
11773384-02786979-00000000
Közleménybe írják oda: Adomány
HajdúszoboszlóDebrecenSzilágyi IvettMig-29 zenekar

Szóljon hozzá!

Hirdetés