Hirdetés

Ez a sikertörténet az Újkertből indult

civishir.hu

2019.12.07. 08:55

Ez a sikertörténet az Újkertből indult

Debrecenből kezdődött a magyarországi terjeszkedés.

Hirdetés

Számunkra egy emberöltő, de egy cég történetében is hatalmas fejlődés, ami 26 év alatt végbemegy. Ezt szépen szimbolizálja a Rossmann Jerikó utcai üzlete, mely 1993-ban az áruházlánc első boltjaként nyitotta meg kapuit a magyar vásárlók előtt, idén pedig teljes felújításon és jelentős bővítésen átesve várja ismét a Debrecenieket.

Az 1993-as év ideális volt az üzleti beruházások számára. A rendszerváltozás után kinyílt a piac, a nyugati vállalatok elkezdtek érdeklődni az addig érinthetetlen „keleti blokk” iránt. Amikor a Rossmann úgy döntött, hogy Debrecenből indítja el az országos terjeszkedést,

még nem voltak a térségben hipermarketek, diszkontok: gyakorlatilag nem létezett a mai értelemben vett kiskereskedelem.

A cívisváros büszke lakói elsőként tapasztalhatták meg, milyen érzés egy modern, európai színvonalú drogéria bőséges kínálatából válogatni és vásárolni – kifejezetten jutányos áron, ahogy az alapító, Dirk Rossman cége 1972-es alapításakor megálmodta.

Innen indult sikerútjára a hazai Rossmann.

Idén a Jerikó utcai bolt nem csak egy szimpla „ráncfelvarráson” esett át: a korszerű világítás, letisztult és trendi dizájn, valamint a folyamatos technológiai újítások mellett, melyek egyszerűbbé és kellemesebbé teszik a vásárlást, összesen 140 négyzetméterrel bővült az üzlet területe. 

Jerikó utcaÚjkertRossmann

Szóljon hozzá!

Hirdetés