Hirdetés

Hirdetés

Verekedésig fajult egy szóváltás Debrecenben

police.hu

2019.11.01. 08:59

Verekedésig fajult egy szóváltás Debrecenben
police.hu

A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Hirdetés

Hirdetés

A rendőrségre február 23-án 23 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit megvertek Debrecenben, a Csapó utcán.

Az egyenruhások a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként két órán belül azonosították az elkövetőket, egy helyi testvérpárt.

A rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták a 29 éves férfit, valamint a 20 éves öccsét, akik elismerték tettüket.

A nyomozás adatai szerint a testvérpár szóváltásba került a sértettel, ami egészen addig fajult, hogy az idősebbik fiú többször megütötte, míg a fiatalabb a telefonját törte darabokra a férfinak. A 29 éves gyanúsítottnak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetése miatt kell felelnie, míg a 20 éves fiúval szemben rongálás, valamint garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt folytattak nyomozást a rendőrök. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazásban.

A nyomozó hatóság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.
verekedésrendőrségDebrecentestvérpár

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.