Hirdetés

Elgondolkodtató fotóval versenyben a debreceni hallgató

civishir.hu

2019.11.19. 13:28

Elgondolkodtató fotóval versenyben a debreceni hallgató

Amerikából jött.

Hirdetés

Idén először a magyar egyetemek között is fotóversenyt hirdetett a kulturális csereprogramokra szakosodott Camp Leaders Hungary. Az Amerikából jöttem! című fotóversenyen nyolc egyetem – köztük a Debreceni Egyetem – hallgatói által készített fotókra lehet szavazni, melyek például Kaliforniában, Arizonában vagy éppen New Yorkban születtek.

Az Egyesült Államok az egyik legnépszerűbb úti cél, legyen szó akár külföldi egyetemi félévről, nyári diákmunkáról, vagy esetleg szakmai gyakorlatról. Habár összességében legtöbben a nyelvtanulás miatt döntenek a külföldi utazás mellett, az nem kérdés, hogy ezek a tanulmányok vagy munkatapasztalatok az önéletrajzban is jól mutatnak majd.

Magyarország legnagyobb amerikai diákmunkával foglalkozó irodája, a Camp Leaders Hungary 2007 óta többezer diákot utaztatott ki az USA-ba. Most az Eduline-nal közös versenyükön nyolc egyetemista képeit mutatják be, és versenyeztetik.

A hallgatók a nyarat az Egyesült Államokban töltötték nyári diákmunkájuknak köszönhetően. A Debreceni Egyetem hallgatója, Faragó Ádám, az Antalope Canyonban készült fotójával nevezett, amelyre ITT lehet szavazni.

fotóverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés