Hirdetés

Hirdetés

Dobozok miatt verekedtek össze a szomszédok Debrecenben

civishir.hu

2019.10.30. 08:11

Dobozok miatt verekedtek össze a szomszédok Debrecenben
A kép illusztráció

Garázsszomszédi vita.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletemiatt emelt vádat az ellen a két férfi  ellen, akik a garázshasználat miatt bántalmazták egymást.

A fiatalabb vádlott Debrecenben, a lakóhelyén, a társasház alatti pincében rendelkezik zárt garázzsal, míg az idősebb vádlott a szomszédos társasházban él és a fiatalabb vádlott garázsa mellett lévő gépkocsitárolót béreli. A vádlottak között a bűncselekmény elkövetését megelőzően már többször alakult ki szóváltás a parkoló gépkocsik miatt, illetve azért, mert a fiatalabb vádlott a garázsa előtt úgy tárol dobozokat, illetve egyéb holmikat, hogy az zavarja az idősebb vádlott bérelt garázsának megközelítését.

2018. december 19-én este az idősebb vádlott a garázsban észlelte, hogy a társasházba megérkezett a fiatalabb vádlott-társa, ezért felment a földszintre, és ismételten kérdőre vonta őt azért, hogy miért tárol több dobozt a garázsa előtt. Ezt követően a vádlottak között szóváltás alakult ki, maj egymásnak estek: többször is nekiestek a lépcsőház korlátjának.

Mindkét fél  8 napon belül gyógyuló, zúzódásos és hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett. 

A Debreceni Járási Ügyészség a vádlottak ellen 1-1 rendbeli súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A vádiratban mindkét vádlott vonatkozásában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt. A járási ügyészség a vádiratban a büntetés konkrét mértékére is indítványt tett arra az esetre, ha a vádlottak a járásbíróság előkészítő ülésén a bűnösségüket beismerik és lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról.
verekedésgarázsszomszéd

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.