Hirdetés

Hirdetés

Változik a villamosok közlekedése a karneváli héten

civishir.hu

2019.08.13. 08:22

Változik a villamosok közlekedése a karneváli héten

Kétszakaszos közlekedés Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Az 50. Debreceni Virágkarnevál ideje alatt a Kossuth téren számos rendezvény színesíti a programkínálatot. A zavartalan lebonyolítás érdekében augusztus 15-től 19-ig az esti órákban szakaszolt villamos közlekedésre kell számítani.

A villamosok két szakaszban: a Nagyállomás – Városháza – Nagyállomás vonalon közlekednek, majd az 1-es villamos a Kálvin tér – Egyetem – Kálvin tér, a 2-es villamos a Kálvin tér – Doberdó utca – Kálvin tér szakaszon szállít utasokat.

Augusztus 15. csütörtök
A villamosok tanszünet, munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. 19
órától az „Egy húron” – Népzenész találkozó végéig, előreláthatólag 22 óráig közlekednek két szakaszon.

Augusztus 16. péntek
A villamosok tanszünet, munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. 20:30-tól, a koncert végéig, előreláthatólag 22 óráig közlekednek két szakaszon.

Augusztus 17. szombat
A villamosok szabadnapi menetrend szerint közlekednek. 19 órától a Retro party végéig, előreláthatólag 22 óráig közlekednek két szakaszon.

Augusztus 18. vasárnap
A villamosok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. 19 órától a koncert végéig, előreláthatólag 22 óráig közlekednek két szakaszon.

Augusztus 19. hétfő
A villamosok szabadnapi menetrend szerint közlekednek. 19 órától a koncert végéig előreláthatólag 21:30-ig közlekednek két szakaszon.   

Átszállni a Kálvin tér megállóhelyen lehet. A vonaljegy átszállás után is érvényes, azt mindkét járművön érvényesíteni kell!
DKVvillamos

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.