Kósa Lajos megelőlegezi az újabb pofont az ellenzéknek

szekelyhon.ro

2019.07.26. 17:11

Kósa Lajos megelőlegezi az újabb pofont az ellenzéknek
Kósa Lajos (balról a második) a tudnádfürdői fórumon (Fotó: szekelyhon.ro)

A debreceni politikus szerint az ellenzék háborút akar, a Fidesz pedig országot építeni.

Hirdetés

A közelgő magyarországi önkormányzati választások is terítékre kerültek Tusványos második napján: az Életünk a lakóhelyünk! címmel megszervezett panelbeszélgetésen Kósa Lajos, a Fidesz kampányfőnöke, debreceni parlamenti képviselő is részt vett - tudósít a szekelyhon.ro.

Kósa Lajos kiemelte, hogy az októberi megmérettetésen a teljes önkormányzati rendszerről, illetve a városok, falvak vezetőiről is véleményt nyilvánítanak a választók.

Ezzel kapcsolatban két markáns álláspont létezik. Az egyik tábor azt mondja: Orbán takarodj!, Fidesz takarodj!, Fogjunk össze az ördög öreganyjával is, hogy ezt a célt el tudjuk érni. A célunk pedig az, hogy megdöntsük az Orbán-kormányt, ezért szavazzatok ránk. A másik álláspont a miénk. Mi úgy látjuk, hogy vannak magyar települések, amelyeket szeretnénk otthonosabbá, élhetőbbé tenni. Szeretnénk, ha a lakosság otthon érezné magát, helyben szeretne boldogulni, építkezni, családot tervezni, gyereket vállalni és dolgozni, hogy Magyarország ne csak egy-két helyen, hanem mindenütt jó hely legyen

- mondta a debreceni politikus, aki szerint az egyik álláspont láthatóan háborús, a másik azonban építkező. Kósa úgy látja, amit az ellenzék képvisel, az ostobaság. 

Már kaptak két hatalmas pofont az elmúlt időszakban, most jön a harmadik, mert az alapkoncepció rossz, csak ők ezt nem értik

– adott hangot véleményének a kampányfőnök a szekelyhon.ro tudósítása szerint.

Ön kire szavaz a 2019-es önkormányzati választáson Debrecenben?

A Fidesz jelöltjeire

0%

A Jobbik-Momentum-LMP szövetség jelöltjeire

0%

A DK-MSZP-Szolidaritás-Párbeszéd jelöltjeire

0%

A Civil Fórum jelöltjeire

0%

Senkire, nem megyek el szavazni

0%

 

Kósa LajosSzékelyföldTusványos

Szóljon hozzá!

Hirdetés