Hirdetés

Hirdetés

Negyvenes debreceni anyuka testét csodálták Görögországban

2019.06.19. 08:05

Negyvenes debreceni anyuka testét csodálták Görögországban
Kecskés Melinda a színpadon (Fotó: Magánarchívum)

A tetkó sem tud rontani rajta...

Hirdetés

Hirdetés

Mindenki nyaralni megy Görögországba, kivéve a debreceni Vezér Fitnesz csapatát, amelyet a sport szólított a Korinthoszi-öbölbe, pontosabban Loutraki városába, ahol az INBA/PNBA szervezet fitnesz-világbajnokságát rendezték a napokban.

Kecskés Zoltán edző igazán büszke lehet a feleségére! 

Összesen 38 országból érkeztek versenyzők a tengerparti városba, közel 400 versenyző regisztrált és 58 kategóriában csaptak össze. Kecskés Melinda a csapat mentora és trénere maga is színpadra állt, hogy irigyelt alkatával kápráztassa el a zsűrit a Women’s Ink/Tattoo-Open elnevezésű kategóriájában. Sikerült! Világbajnoki ezüstérmet szerzett! Másnap újra színpadra lépett, mégpedig a Woman's Bikini Fitness +40 évesek kategóriájában, ahol a döntőbe került és végül a 4. helyezést érte el.

Melinda közben három leány versenyzőjéért izgult, köztük a lányáért, Karináért, mert a 8-9, a 11-12 és a 13-15 évesek között is porondra léptek debreceni versenyzők gyerek fitneszben. Nekik egy 90 mp-es gyakorlatot kellett saját zenére bemutatni, ami gimnasztikai ugrásokból, akrobatikából, erőelemekből, lazasági elemekből és táncelemekből állt.

A csapat teljesítményét bearanyozta Gáncsos-Lukács Tímea, aki női Classic kategóriában nem talált legyőzőre.

A gyerekek eredményei: 
Kecskés Karina,13-15 évesek, I. hely
Huszti Zsófia, 8-9 évesek, III. hely
Szabó Amanda, 11-12 évesek IV. hely
A Vezér Fitnesz csapata      (Fotó: Magánarchívum) 

 

fitneszVezér Fitness

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.