Hirdetés

Hirdetés

Nagy bulit csaptak a Debreceni Egyetemen

2019.05.02. 15:24

Nagy bulit csaptak a Debreceni Egyetemen
A DEAC ügyvezetője, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna is tűzbe jött (Fotók: unideb.hu)

Még jótékonykodásra is futja.

Hirdetés

Hirdetés

Kiváló hangulat jellemezte az első DEAC Családi és Futónapot, amelyet május elsején rendeztek meg a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpontban. A szervezők várakozásait messze fölülmúlva mintegy kétezren vettek részt a programokon, közülük hatszázan a jótékonysági futáson is indultak.

A szervezők előzetesen bejelentették, hogy minden nevezési díjból 500 forintot felajánlanak a Koraszülött és Gyermek Intenzív Ellátásáért a DOTE Gyermekklinikán Alapítvány részére. Az összegyűlt 300 ezer forintot várhatóan jövő héten adják át az idén 100 éves egyetemi sportklub vezetői.

A vidám, pörgős nap folyamán nagy sikernek örvendett a legkisebbek körében az ugrálóvár, a nagyobbaknál pedig az élőcsocsó. Tele voltak a lelátók az utánpótláskorú focistáknak szervezett labdarúgótornán, amelyet a műfüves pályákon rendeztek. Sokan kipróbálták emellett a DEAC egyik „legfiatalabb” sportágát, a darts-ot, valamint a petanque-ot és a strandfocit is. Mindemellett volt floorball, amerikai foci és cheerleader-bemutató is. A felnőttek a sportprogramokon kívül egészségügyi szűréseken is részt vehettek és sörpongozhattak.

A nap egy gálamérkőzéssel ért véget, amelyen a DEAC NB III-as labdarúgói „csaptak össze” a klub többi szakosztályából kialakított „allstar” csapattal.  A kétszer 15 perces focirangadót nagy küzdelemben a labdarúgók nyerték 5-4-re.

DEACmájus 1.

Szóljon hozzá!

.