Hirdetés

Hirdetés

Egy férfit sem szerettek ezen a napon ennyien Debrecenben!

civishir.hu

2019.05.26. 12:33

Egy férfit sem szerettek ezen a napon ennyien Debrecenben!
Fotók: Magánarchívum

Majális a jégkorongosoknál. +Fotók

Hirdetés

Hirdetés

Sok munka, szép sikerek és küzdelmes napok után nagyszabású majálissal zárta a szezont a Debreceni Hoki Klub május 25-én. Nem véletlen, hogy a jégcsarnok körül a ragyogó időben több százan gyűltek össze: az utóbbi időben a jégkorongnak nagyon szép utánpótlásbázisa alakult ki a városban. Már déltől gyülekeztek az elszánt sátorépítők és a serény kézilányok, hiszen a megannyi bogrács is a nap főszereplői közé tartozott. Hamar kiderült, a finomabbnál finomabb falatoknak bizony pótolnia kell az elveszett kalóriát. Nem is keveset.

Az évzáró az edzők és az apukák kispályás – lelkes szurkolással kísért – focimeccsével vette kezdetét: a műfüvön elszántan küzdött mindkét alakulat, és bár a végeredményre a mindvégig tisztesen helyt álló szülők mind másképp emlékeznek, a viadal végül az edzők magabiztos győzelmével zárult.

Mivel jég már nincs a csarnokban, a korcsolyát felválthatták az edzőcipők: a gyerekek floorballozhattak és a tollaslabdát is kipróbálhatták. 

We Love Cike

A családi nap legirigyeltebb alakja ez alkalommal minden bizonnyal Fekete Albert, az U10-es korosztály edzője volt, ugyanis az előkészítőbe lépő minik anyukái We Love Cike (Szeretünk, Cike) feliratú egyenpólóban búcsúztak. Az olykor szinte kíméletlenül szigorú és keménykezű, de következetes edző az évek során nem csak a szülők, de a kis sportolók kedvencévé is vált – a szülők az értük végzett alázatos munkát is köszönték, aminek során a gyerekek rengeteget fejlődtek. Cike bácsi a rendezvény sztárjaként remekül állta a fotósok hadát.

A mezt az apukák végül kötényre cserélték, és kiderült: a fakanálhoz is értenek. A bográcsba a hozzávalókon túl Majkától a Tankcsapdán át a székely himnuszig minden belefért.

 

Galéria

jégcsarnokDebreceni Hokiklub

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.