Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vereséget vittek haza a somogyiak Debrecenből

| 2019. 02. 03. | 10:24:00
Győztek a pólósaink.
Vereséget vittek haza a somogyiak Debrecenből
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kétgólos győzelmet aratott a DVSE vízilabdacsapata hazai pályán a sereghajtó Kaposvár felett. Miroslav Bajin együttese már a félidőben hétgólos előnyre tett szert, így az is belefért, hogy a végére kissé kiengedjenek.

Pozitív előjelekkel kezdhette a mérkőzést a DVSE, ugyanis Giorgo La Rosa és Stefan Vidovics is újra bevethető volt, míg Fekete Gergő betegsége ellenére tudta vállalni a játékot. Utóbbi góljával indult a találkozó, melyre szinte azonnal válaszoltak a somogyiak egy szépen végigjátszott fór után. Ezt követően Kovács Gábor pillanatai következtek, előbb akcióból, majd ötméteresből volt eredményes (3-1). A negyed végéhez közeledve Sántvay szépített, de Fekete egy életerős bombával ismét átlőtte a betömörülő vendég védelmet.  Közvetlenül a kétperces szünet előtt Kovács kis szerencsével megszerezte harmadik gólját is, így megnyugtató előnnyel várhatták a második nyolc percet (5-2).

Ott folytatták a cívisvárosiak ahol abbahagyták, előbb Dőry zseniális passzát váltotta gólra közelről Durik, majd Macsi Patrik használt ki egy fórt. Bár emberelőnyből érkezett egy kaposvári találat is eközben, Dőry büntetője után tovább hízott a differencia (8-3). Nem állt le a debreceni henger, Smitula, majd Dienes is feliratkozott a góllövők közé, majd Dőry talált be újra, így a DVSE gyakorlatilag a félidőre lerendezte a mérkőzést (11-4).

A fordulás után érezhetően visszavettek a tempóból a hazaiak, a kaposváriak két góllal közelebb jöttek, míg a DVSE-nek sikerült négyszer is telibe találnia a kapufát. Az első félidei gólfesztivál után a harmadik játékrészben a cívisvárosiak nem tudtak betalálni, de Kósik Soma bravúrjainak hála nem lógott a levegőben a komolyabb felzárkózás (11-6). Az utolsó játékrészben aztán Dőry törte meg hosszú idő után a gólcsendet, majd Fejős használt ki egy fórt, de védekezésben már nem voltak olyan élesek, mint azelőtt. Az utolsó percekben már csak a szépítésre futotta a somogyiaktól, de így is megérdemelt debreceni siker született.

DVSE –Kaposvári VK 13-11 (5-2, 6-2, 0-2, 2-5)
DVSE: Kósik – DŐRY 3, Durik 1, KOVÁCS 3, FEKETE 2, Macsi P. 1, La Rosa csere: Bíró – Smitula 1, Vidovics, Zsilák, Dienes 1, Fejős 1, Macsi M.
edző: Miroslav Bajin
KVK: Krémer – Kovács O. 1, GIGA 4, Berta, Tóth, Juhász-Szelei, Sántvay 1 csere: Nemes – LUKÁCS 2, Németh, Pataki, Vindisch, Telekdy.
edző: Berta József

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autók számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autók számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.