Hirdetés

Hirdetés

Bulikirálynőként érkezett Debrecenbe az olimpiai bajnoknő + FOTÓK!

2019.02.17. 14:23

Bulikirálynőként érkezett Debrecenbe az olimpiai bajnoknő + FOTÓK!
Hunyady Emese gyorskoris rajtja az Egyetem téren (Fotók: Nagy Tibor)

Régi barátokhoz jött a cívisvárosba.

Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben tölti a hétvégét Hunyady Emese olimpiai, világ- és Európa-bajnok gyorskorcsolyázó, akit az olimpikon Nagy Konrád családja lát vendégül. A bajnoknőről Konrád édesapja bocsátott a rendelkezésünkre fotókat, amelyek tanúsága szerint igencsak jól érezte magát a cívisvárosban.

Hunyady Emese  1984-től 2002-ig hat téli olimpián vett részt, az elsőn magyar, a későbbiekben osztrák színekben, miután osztrák edzőjéhez ment férjhez. Ugyan házassága néhány év múltán válással végződött, Emese ezt követően is Ausztriát képviselte a nemzetközi versenyeken.

1994-ben ért a karrierje csúcsára, amikor előbb világbajnoki címet, majd olimpiai bajnoki címet szerzett 1500 méteren. Az 1998-as olimpián magyarként ő volt az osztrák csapat zászlóvivője, miközben olyan világsztárok is tagjai voltak az osztrák olimpiai csapatnak, mint Hermann Maier vagy Stephan Eberharter alpesi sízők. 

A Svájcban élő kiváló sportolónő Debrecenben arra is koccintott a vendéglátóival, hogy négy nap múlva lesz negyedszázados az olimpiai bajnoki címe!

Hunyady Emese stílusos érkezése a Nagyállomásra
 
Uzonyi Ferenc festőművész műtermébe is ellátogatott
 
A móka sem áll távol tőle!
 
Vendéglátóival a Nagyerdei Stadionnál
 
Nagyerdei piknik

 

gyorskorcsolyaolimpiai bajnok

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.