Hirdetés

A Debreceni Egyetem musicallel lepi meg dolgozóit

civishir.hu

2018.12.14. 09:04

A Debreceni Egyetem musicallel lepi meg dolgozóit

A családtagok és a gyerekek sem maradnak otthon.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetem egész évben több családbarát programmal várja munkatársait és azok családtagjait. Karácsony közeledtével újabb tartalmas kikapcsolódási lehetőséggel lepi meg dolgozóit az intézmény. A világ egyik leghíresebb történetét, a Karácsonyi ének című családi musicalt december 20-án, csütörtökön mutatja be a Főnix csarnokban a ZeneTheatrum.

A 19 órakor kezdődő előadásra az egyetem dolgozóinak lehetőségük van jegyet igényelni december 14-én, pénteken 12 óráig a regisztracio.unideb.hu oldalon maguk és közvetlen családjuk, gyermekeik számára.

– Lesz hóesés a színpadon, tűzzsonglőrök, óriáskivetítők, kétemeletes díszlet, tánc és dal színesíti az előadást, de ami a legfontosabb, a közönség megértheti, hogy mi a karácsony igazi lényege – mondta a hirek.unideb.hu portálnak Végh Veronika, debreceni ZeneTheatrum vezetője.

– A színházi társulat és az egyetem együttműködése már 18 éves. A december 20-ai előadásra néhány nap alatt több ezren igényeltek belépőket maguk és családtagjaik számára – mondta Bács Zoltán kancellár.

A Dickens örök érvényű klasszikus meséje nyomán készült darab a karácsony valódi szellemét idézi meg varázslatos látványvilággal, gyönyörű jelmezekkel, több mint száz színész, énekes, táncos közreműködésével.

A főbb szerepekben Sári Éva, Balog Janó, Csáki Szabolcs, Jéger Zsombor és Tokaji Csaba lép a közönség elé, emellett közreműködnek – többek között - a ZeneTheatrum növendékei, köztük a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolája diákjai is.
Debreceni EgyetemZeneTheatrum

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.