Hirdetés

Most a luxus BMW-k miatt szálltak rá Kósa Lajosra

2018.11.06. 12:06

Most a luxus BMW-k miatt szálltak rá Kósa Lajosra
Kósa Lajos gyakran jár motorral, de a Fidesz szerint a cég motorját nem használja (Fotó: MTI, archív)

A Fidesz szerint azokat nem a debreceni politikus használja.

Hirdetés

Hirdetés

Kósa Lajos édesanyjának sertéstenyésztő cége három nagy értékű járművet is lízingel – írta  a 24.hu, a hírt pedig minden nagy portál átvette.

A 24.hu szerint a nyár végén törzstőkéjét háromról 93 millió forintra emelt cég a sertéstenyésztéstől távolabb álló járműveket is lízingel, köztük egy K1600-as típusú BMW motorkerékpárt. A cég a motoron kívül két BMW 530e iPerformance típusú, hibrid meghajtású felső-középkategóriás autót is lízingel, ezek értéke 17-25 millió forint.

A nyugdíjazása előtt védőnőként, majd bölcsődei vezetőként dolgozó asszony három éve 45 milliót fizetett a Méker Kft.-be, amely nemrég 123 millió forint vissza nem térítendő EU-s támogatást is elnyert.

A Fidesz sajtóosztálya nem tartotta magát illetékesnek a válaszban, a Méker Kft ügyvezetője érdemben nem válaszolt, azt állítva, hogy Kósa Lajos nem áll semmilyen kapcsolatban a céggel, így a járműveket sem használja. Hogy miért van szüksége a sertéstenyésztő vállalkozásnak a luxus BMW-kre és, hogy honnan állt rendelkezésre Kósa nem stróman édesanyjának 45 millió forintja, az nem derült ki.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.