Hirdetés

Hirdetés

A miniszter tüntette ki a Kenézy kiváló szakorvosát

2018.07.02. 16:55

A miniszter tüntette ki a Kenézy kiváló szakorvosát
Csuhaj Györgyi (Fotó: unideb.hu)

A debreceni orvosnő széles körű szakmai tudást kamatoztat.

Hirdetés

Hirdetés

Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült Csuhaj Györgyi, a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Rehabilitációs Osztályának szakorvosa. Az elismerést Budapesten, a Semmelweis-napi ünnepségen vette át.

Csuhaj Györgyi, a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház főorvosa 2010 óta végzi gyógyító tevékenységét. Intenzív és aneszteziológus-, reumatológus és fizioterápiás-, valamint rehabilitációs szakorvos. Az osztály sokszínű profiljához igazodva kamatoztatja széles körű szakmai tudását. Szakmai elhivatottságát tükrözi precizitása, körültekintő, gondos és jó felkészültségről tanúskodó gyógyító tevékenysége.

Magatartásával, munkabírásával példát mutat munkatársainak, fontos számára a szakmai fejlődés. Sokoldalúan képzett szakorvos, akinek elméleti és gyakorlati felkészültsége, munkássága példaértékű. A betegekkel közvetlen, türelmes, kedves, minden problémájukra nyitott. Munkáját nagy körültekintéssel lelkiismeretesen végzi, empatikus magatartása a betegek és a dolgozók körében is elismerést vált ki

– olvasható a méltatásban. Csuhaj Györgyi Kásler Miklóstól, az emberi erőforrások miniszterétől és Nagy Anikó egészségügyért felelős államtitkártól vehette át a kitüntetést a Pesti Vigadóban. 

egészségügykitüntetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.