Hirdetés

Rollet az új jelszó a debreceni parkolásban

Cívishír

2018.06.13. 09:45

Rollet az új jelszó a debreceni parkolásban

Már bankkártyával is lehet fizetni Debrecen két parkolójában egy új applikáción keresztül.

Hirdetés

Hirdetés

Szerdán bemutatták a közterületi parkolásért felelős DV Parking Kft. legújabb fejlesztését. Mostantól a Hal köz mélygarázsban és a Jászai Mari utcai parkolóban parkolójegy használata nélkül, a Rollet applikációban regisztráltak számára a sorompók automatikusan nyílnak, a parkolási díjat pedig kihajtáskor rögtön levonja a rendszer a bankkártyáról. A Rollet nemcsak a fizetést könnyíti meg, hanem kényelmes és segít a szabad parkolóhelyek megtalálásában.

Barcsa Lajos alpolgármester üdvözölte a város Smart City projektjébe illeszkedő fejlesztést. Nyikos István, a DV Parking Kft. ügyvezetője hangsúlyozta, hogy az összes általuk kezelt mélygarázsban be kívánják vezetni a rendszert. Fendrik László, a Rollet rendszert fejlesztő és üzemeltető társaság üzletfejlesztési igazgatója azt hangsúlyozta, hogy a rendszer mögött megbízható és sokoldalú technológia áll.

Biztonságos fizetés

A parkolási díj fizetése az OTP Bank rendszerén keresztül utólag történik, biztonságosan, hiszen még az alkalmazás üzemeltetői sem férnek hozzá az adatokhoz. A parkolási díjat a Rollet-fiókban megadott bankkártyáról a parkolás végén vonja le a rendszer. Ha valaki áfás számlát kér parkolásáról, azt is elektronikusan küldi a rendszer.

A térképen megtalálhatóak a Rollettel igénybe vehető parkólóhelyek és számos fontos információ, például az aktuális díjszabás, a kapacitás vagy a nyitvatartás. Pár gombnyomással elérhető az élő ügyfélszolgálat, mellyel értesítést kaphat arról is, ha például a parkolóházban felkapcsolva hagyta a lámpáját vagy megszólalt a riasztója.                     

Ingyenes az applikáció

A rendszer ingyenes, de az első használat előtt egyszeri, bruttó 1 900 forintos kauciót vonnak le a bankkártyáról. Abban az esetben, ha nem szeretné többet használni a Rolletet, a kauciót természetesen visszatérítik.

A Rollet digitális parkolójegyként működik, ha egyszer beállította, még a mobilját sem kell kézbe vennie ahhoz, hogy parkolhasson és internetkapcsolat sem szükséges. Parkolása részleteit pedig bármikor visszanézheti profilijában.

Több autó regisztrálása

Az applikáció lehetővé teszi, hogy egy személy vagy vállalat több autót regisztráljon, így kényelmesen és egyszerűen tudja intézni, illetve visszakövetni azok parkolásait.

Az alkalmazás a Play Sore és az App Store aruházakból ingyenesen letölthető.

Galéria

DebrecenparkolásDV Parking Kft.Rollet

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.