Hirdetés

Papp Lászlónak meg kell mutatnia, hogy nem kér a Soros-szervezetekből

2018.01.10. 14:54

Papp Lászlónak meg kell mutatnia, hogy nem kér a Soros-szervezetekből
Szita Károly (Fotó: somogymegye.net)

Ezt várja el a debreceni városvezetőtől a kaposvári kolléga.

Hirdetés

A polgármestereknek meg kell mutatniuk, hogy nem kérnek sem a bevándorlásból, sem a bevándorlásszervező irodákból

- mondta Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

Kaposvár Fidesz-KDNP-s polgármestere felidézte: egy évvel ezelőtt a polgármesterek 80 százaléka közös nyilatkozatban utasította el a kötelező betelepítési kvótát. Mint mondta, ez a kezdeményezésük nem járt sikerrel, mert az Európai Unió ahelyett, hogy a bevándorlás megállításával foglalkozott volna, most felső korlát nélküli betelepítésről beszél. 

Emellett tavaly novemberben az Európai Parlament olyan határozatot fogadott el, amelyben nagy szerepet szán a civil szervezeteknek a bevándorlás szervezésében, Soros György pedig több százezer dollárt szán hálózatának megerősítésére és bevándorlásszervező pontokat kíván létrehozni.

Ilyen civil szervezetek megjelentek már Pécsett és Debrecenben is

- tette hozzá Szita Károly, aki közölte, többen is veszélyesnek és aggasztónak tartják ezeket az eseményeket, ezért kérik a polgármestereket, beszéljenek erről a pénteki, budapesti konferencián. 

Hangsúlyozta:

Magyarországon kevés bevándorló van, és azt szeretnék, ha ez így is maradna

- mondta Szita Károly, aki veszélyesnek tartja a most megjelenő civil szervezeteket, amelyek megfogalmazása szerint "eddig be se tették a lábukat" a városba. 

Szita Károly egy kérdésre válaszolva azt mondta: hatvan olyan szervezet van, amelyet Soros György támogat, ezek közül nem mind új, de most aktivizálták magukat azokon a településeken, ahol korábban nem voltak jelen. 

Soros GyörgySoros-terv

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.