Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pocsajban egy ház teteje, Egyeken pedig a rőzsehalom égett

| 2022. 03. 12. | 09:42:00
Balesetekhez, avartüzekhez is vonultak a megye tűzoltói.
Pocsajban egy ház teteje, Egyeken pedig a rőzsehalom égett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kamion és személygépkocsi ütközött össze március 11-én hajnalban Bárándon, a Nagy Lajos utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították.

Lakatlan ház tetőszerkezete égett csütörtökről péntekre virradóan Pocsajban, az Árpád utcában. A létavértesi önkormányzati, a berettyóújfalui és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a tüzet.

Teherautó és személygépkocsi ütközött össze pénteken délelőtt Debrecenben, a Gázvezeték és a Balaton utca kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók a személyautóba beszorult embert feszítővágó berendezés segítségével kiszabadították és átadták a mentőszolgálatnak.

Kaba és Tetétlen között égett a nádas tegnap délelőtt. A püspökladányi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Kútba esett egy kutya péntek délután Hajdúsámsonban, a Mese utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével a kutyát kimentették. Az eb nem sérül meg.

Összehordott rőzsehalom égett Egyeken, a Szabadság utcában tegnap délután. A tűz továbbterjedt a szomszédos ingatlan kerítésére is. Az egyeki önkormányzati tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméteres épület Újlétán, a Liget utcában tegnap késő délután. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Avartüzekhez is vonultak a megye tűzoltói

Számos avartűz miatt riasztották a megye tűzoltóit pénteken délután is. Nádas égett a Körös folyó partján Körösnagyharsányban, a Bocskai utcában. A komádi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Hosszúpályiban száz négyzetméteren a Móra Ferenc utcában égett a gaz. Itt a létavértesi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be. Derecskén, a Semmelweis utcában lángolt az avar, e miatt hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Létavértesen, a Víztorony utcánál három hektáron égett az erdő aljnövényzete; a létavértesi önkormányzati, valamint a nyíradonyi és a debreceni hivatásos tűzoltók fékezték meg a tüzet. Nádudvaron pedig a püspökladányi hivatásos tűzoltók avatkoztak be, ahol a 33-as számú főút mellett égett az aljnövényzet. Pénteken késő este Kabára, a Daróczi majorba vonultak a kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók, ahol nyolcszáz méter hosszan égett a nádas és az aljnövényzet is. Az egységek kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A nagypénteket sem úsztuk meg súlyos karambol nélkül Debrecenben
A nagypénteket sem úsztuk meg súlyos karambol nélkül Debrecenben
A Füredi úton a tűzoltók végzik a mentést.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Letették a logisztikai csarnok alapkövét Ebesen
A cégcsoport érdekeltségein keresztül már Debrecenben is jelen van. Zöld és lakosságbarát.
Kiterjesztik a debreceni panelprogramot
Értékes városi ingatlanok eladásáról is döntöttek a képviselők.
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Hirdetés