Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legjobb társasok tizenéveseknek

| 2021. 12. 21. | 10:58:00
XXX
A legjobb társasok tizenéveseknek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Modern világunkban, amikor a telefon, tablet és számítógéppel töltött idő köti le leginkább a fiatalokat, akár joggal gondolhatnánk, hogy ez a fiatal korosztály már nem is foglalkozik a régebben annyira közkedvelt játékokkal, így a társasokkal vagy akár kártyajátékkal, pedig ez nincs teljesen így.

Jó választás kamaszoknak is a társasjáték

Az igény minden tini részéről megvan arra vonatkozóan, hogy tartalmas és izgalmas játékkal töltse a szabadidejét. A jó társaságban szórakoztató feladványokkal, érdekes nyomozással, lebilincselő társasjátékkal töltött idő minden bizonnyal rendkívül minőségi időnek számít az ő esetükben is, azonban elképzelhető, hogy ritkábban teremtenek az ilyen alkalmakra lehetőséget.

Az, ha megismerkednek egy új és érdekes játékkal, mindenképpen motiváló lesz a számukra is, és talán elmondható, hogy gyakrabban fognak alkalmat teremteni emiatt majd a társas összejövetelekre, ahol játékkal tölthetik el az időt. Egyes összejövetelek kiegészítő foglalkozásként is nagyszerűek a társasok, így érdemes magukkal vinni egy-egy kirándulásra, nyaralásra, klub estekre vagy bármilyen közösen szervezett programra. Amennyiben ezekkel a játékokkal lesznek elfoglalva, egész biztos, hogy egy kicsit távol maradnak a modern kor eszközeitől, ami sok szempontból pozitívumot jelent majd az életminőségükre vonatkozóan is. 

Társasjáték tippek a tinik korosztályának

Izgalmas kérdés, hogy mit is ajándékozzunk a tizenéves ismerősünknek, amiben megfelelő szórakozási lehetőséget lát majd, de ha jól választunk, nyert ügyünk van - egész biztosan sokat játszik majd vele, és annyival kevesebbet az elszemélytelenítő modern számítástechnikai eszközökkel.

Az egyedül töltött órákra olyan egyéni társasokat is találhatunk, amelyek az érdekfeszítő menet mellett különböző szintű feladatványokkal biztosítják a fiatalok figyelmének fenntartását. Erre példa a Smart Games játékcsalád is, amelyre jellemző, hogy több tematika szerint lehet találni izgalmas társast is.

A fiatalok kifejezetten kedvelik a nyomozós játékokat, így bármelyik detektív játék izgalmas kihívást jelenthet számukra. A Sherlock Holmes játékok között sok interaktív képregényes kaland alapján teljesíti egyéni játék során a feladványt az ember, de több olyan nyomozós játékból is lehet választani, ami a csoportos kikapcsolódásra ad lehetőséget. 

A tizenéves korosztály már beleér abba a korba, amikor már rendkívül érdekfeszítő lehet a saját és a társuk belső pszichológiai folyamatainak a megfejtése. A Társasjátékrendelés.hu oldalán a kamasz korosztálynak szóló pszichológiai társasok erre adnak lehetőséget, így akár család, akár baráti körben rendkívül kellemes és izgalmas időtöltést jelenthetnek.

A fiatalokat általában minden érdekli, ami a felnőtteket is, így sokan érdeklődnek a tudományos témájú társasok iránt, ezért érdemes ezeket is áttanulmányozni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Életműdíjat kapott Dr. Ábrahám László
Szívügye a jövő mérnökeinek támogatása.
Díjeső a hajdúnánási struccfarmnak
Az ebesi Szender Kert különdíjas.
Értelmetlenül szórják meg idegméreggel Debrecent?
A deltametrint a szúnyogoknak szánják, de szinte az összes repülő rovarban kárt tesznek vele.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Megnyílt a 13. Zamat Fesztivál
Megnyílt a 13. Zamat Fesztivál
4000 négyzetméteres rendezvénysátor várja idén is a gasztronómia szerelmeseit és a bulizni vágyókat az ősz legnagyobb gasztroeseményén a cívisvárosban.
Westernhangulat a Zamat Fesztiválon a Marnevall jóvoltából
Westernhangulat a Zamat Fesztiválon a Marnevall jóvoltából
A gasztronómia és a zene szerelmeseinek idén is felejthetetlen élményt ígér a Debreceni Zamat Fesztivál.
Civis Honoris Causa címet kapott Bogsch Erik
Civis Honoris Causa címet kapott Bogsch Erik
A debreceni biotechnológiai üzem a jövő szempontjából a Richter számára a legfontosabb terület.
Miért szükséges a fugázás?
Miért szükséges a fugázás?
Milyen funkciója van ennek az anyagnak?
Hirdetés