Hirdetés

Hirdetés

A Campus Fesztivál is ad egymilliót, ha telt ház lesz a Loki-Fradin!

2018.04.10. 17:01

A Campus Fesztivál is ad egymilliót, ha telt ház lesz a Loki-Fradin!
Meccsre invitálják a fesztiválarcokat (Fotó: Cívishír-archív)

A debreceni fesztivál szervezőit is megihlette a DVSC csapatkapitányának nemes gesztusa.

Hirdetés

Hirdetés

A Campus Fesztivál szervezői egymillió forintot adományoznak a Debreceni Egyetem Gyermekklinikájának, amennyiben telt ház lesz szombaton a Debrecen-Ferencváros mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban. Ismert, Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya kétmillió forintot ajánlott fel a gyermekklinika javára, megtelnek a szombat esti (19.30) rangadóra debreceni aréna lelátói.

Az elmúlt években mindig valami fontos és jó ügyet képviseltek a szervezők, mindezt anyagi értelemben is kifejezték a 11 éves fesztivál szervezése során. Így nem volt kérdés, hogy most Tőzsér Dániel mellé álljanak a szervezők és ők is csatlakozzanak a Debrecen játékosának tegnapi felajánlásához

- olvasható a Campus-közleményben. A felajánlástól azt remélik a kezdeményezők, hogy plusz motivációt jelent majd a szurkolóknak, érdeklődőknek hogy kilátogassanak a meccsre, és saját szórakozásuk közben hozzájáruljanak a beteg gyerekek gyógyításához. Bíznak abban is, hogy más cégek és szervezetek is csatlakoznak felajánlásaikkal az akcióhoz, akár azzal is, hogy dolgozóik között szervezik az esemény meglátogatását!

Tegyünk együtt a gyerekekért, mutassuk meg erőnket! Hajrá, Debrecen!

- zárul a fesztivál szervezőinek közleménye.

 

Szóljon hozzá!

.