Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debütált a Honor 50 termékcsalád

| 2021. 06. 25. | 19:41:00
A közeljövőben a nemzetközi piacokon is elérhetővé válnak.
Debütált a Honor 50 termékcsalád
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Igazán jeles esemény volt a Honor számára a mostani bemutató, mivel nemcsak bemutatásra kerültek a Honor 50 termékcsalád tagjai, hanem megerősítette a gyártó azt, hogy igaz az a szóbeszéd, miszerint ismét a Google támogatását élvezik az eszközeik. Ez pedig nagy lendületet adhat a Honornak a nemzetközi piacon való terjeszkedéshez.

Egész pontosan június 16-án mutatta be a gyártó a Honor 50 termékcsaládot. A Honor 50 és a Honor 50 Pro egyaránt a Snapdragon 778G 5G típusú processzorral van szerelve, amely kiváló teljesítményt és energiafogyasztást kínál. Az 5G csatlakozás kapcsán a széria támogatja a kettős 5G-t és a Link Turbo-t, amelyek szinte minden esetben kiváló hálózati élményt tesznek lehetővé. Ráadásul a Honor 50 sorozat különféle exkluzív innovációkat sorakoztat fel, hogy még többet hozzon ki a Qualcomm 778G 5G chipje által kínált lehetőségekből. Ezzel növelve a teljesítményt, valamint a gyorsabb és zökkenőmentesebb felhasználói élményt.

A Honor 50 egy 75 fokos lekerekített 6,57″-os kijelzővel, míg a Honor 50 Pro egy 6,72″-os megjelenítővel rendelkezik. Mindegyik Honor 50 mobil 120Hz-es képernyőfrissítési rátát tudhat magáénak, míg a 300 Hz-es érintéses mintavételi arányt a Honor 50 és Honor 50 Pro modell támogatja. A teljesítmény fokozására tervezett GPU Turbo X csökkenti az energiafogyasztást, és akadásmentes, stabilabb játékélményt teremt a felhasználók számára. A Honor 50 egy 4300 mAh-es kapacitású teleppel bír, míg a Honor 50 Pro egy 4000 mAh-es akkumulátort tudhat magáénak. Nem mellesleg pedig a készülékek szinte pillanatok alatt feltölthetőek, hiszen a Honor 50 66W-os, míg az 50 Pro 100W-os gyorstöltésre is képes.

A Honor 50 Pro előlapi duál kamerával érkezik. A 12 MP-es videokamera 100 fokos széles látószögű felvételeket kínál, és 18 mm-es fókusztávolságával ideális portrékészítéshez, miközben a másik 32 MP-es kamera magas minőségű, részletgazdag felvételeket eredményez. Ezen felül rendelkezik egy hatlencsés felvételkészítési móddal, amely azonos időben képes az előlapi és hátlapi kamerák felvételeit kombinálni. Mindkét eszköz esetében a hátlapon négy kameraegység figyelhető meg. A kameraszigeten helyet kapott egy 108 MP-es főkamera, egy 8 MP-es széles látószögű, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélységérzékelő szenzor. A különböző lencsék kombinációjának köszönhetően a felhasználók egy továbbfejlesztett fotózást tapasztalhatnak meg. Az elmúlt időszakban a rövid videók népszerűsége gyors növekedésnek indult, így egyre többen az életük fontos eseményeit már videós formában rögzítik és osztják meg. Figyelembe véve ezt a tényt a vlog típusú tartalomkészítés kapcsán a Honor 50 széria a videókészítést egy következő szintre emeli az innovatív hardveres és szoftveres megoldásaival. A vlog készítési élmény fokozására a Honor 50 szériával még egyszerűbb a tartalomkészítés a könnyen kezelhető, felhasználóbarát kezelői felületnek és az optimalizált hangfelvételnek köszönhetően. Ráadásul a felhasználók akár a vezeték nélküli bluetooth fejhallgatóik beépített mikrofonját is használhatják hangrögzítésre, ezzel még kényelmesebbé téve a videókészítést.

A Honor 50 család a mai stílustudatos fogyasztói réteg igényeit figyelembe véve az alábbi színekben lesz elérhető: jeges kristály (Frost Crystal), borostyán vörös (Amber Red), smaragdzöld (Emerald Green) és éjfekete (Midnight Black). Ugyan a termékek elsőként Kínában kerülnek forgalomba, de a közeljövőben a nemzetközi piacokon is elérhetővé válnak a nagyérdemű számára. A Honor 50 sorozat mellett a Honor bejelentette a Honor 50 SE és a Honor Earbuds 2 SE TWS fejhallgató piacra dobását is Kínában.

Svidró Márk
TheMobilTrend.com

Forrás: HONOR Magyarország

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
A Szuverenitásvédelmi Hivatal szerint felmerül a gyanú, hogy megpróbálják a törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat.
Hirdetés
Hirdetés
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A jóslat szerint többször is megtörik a Ferencváros hegemóniája.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!