Hirdetés

Korai orgazmus

civishir.hu

2009.10.21. 10:16

Korai orgazmus
(Fotó: fifa.com)

Debrecen – Amolyan bent is van, meg nem is-aktus volt ez a tegnap esti Loki-Fiorentina meccs. Háromszor is betaláltunk, de végül mégsem nem tudtunk elmenni, nem érezhettük a siker ízét a szánkban.

Hirdetés

Furcsa egy szeretkezés volt, annyi bizonyos: rögtön orgazmussal kezdődött, aztán viszont kiderült, túl korán éreztük magunkat a csúcson, utána egy ideig csak nézők lehettünk. A játék hevében – és első felében – senki nem védekezett, nem volt itt se koton, se tabletta, és hát nem is tudtunk, nem is lehetett idejében (mondjuk 1–0-nál) kiszállni. A végjátékban még rándultunk egyet, de a beteljesülés elmaradt. Összességében persze izgalmas, már-már szenvedélyes, és hát bizonyosan felejthetetlen randevú volt ez a tegnap éjszakai az olasz szépséggel, ám mindent egybevetve az üvegtigrises Csoki bácsi szavai juthatnak eszünkbe, midőn az ilyen-olyan aktus után terrorizálja partnerét: mondjad már, hogy jó volt.

És persze mondják, mondjuk is: remekül helytállt a Loki, három gólt lőtt a Fiorentinának, fantasztikus meccs volt, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna, és így tovább, és így tovább. Van ennek igazságmagva, nem is kérdés, a gond csak azzal van, hogy hát végül is kikaptunk. Kikaptunk, ráadásul hazai pályán már megint beszedtünk négy gólt, amit egyrészt nem illik, másrészt meg nem szabad, még ilyen szintű ellenfél ellen sem. Aki ezzel vitatkozik (mondván, mit fintorog itt ez tökfej újságíró, ennek semmi se jó), az hallgassa meg vagy olvassa el Bodnár László, Rudolf Gergely vagy Komlósi Ádám meccs utáni nyilatkozatait. Hős fiaink csalódottságról, hiányérzetről és hibákról beszélnek, ami bizonyítja, hogy remek emberek és igazi férfiak: nem a csajra fogják, ha nem működik minden tökéletesen.

Mert keménykedtek ők – és felajzódtunk velük mi is - tegnap, ám ismét kiderült, ez még nem a mi szintünk, ez más bordélyház. A BL-ladynek még ennél is nagyobb elvárásai vannak, csak a rendkívül kitartó, állandóan tettrekész, és egy pillanatra sem elbizonytalanodó srácoknak osztogatja a kegyeit. Mi, az új fiúk még nem tudtuk kielégíteni a nagyasszonyt, de kedden három nagyon jól sikerült lökéssel azért éreztettük vele, itt vagyunk. Már úgy értve, hogy bent is – meg nem is.

Tóth Csaba Zsolt

Szóljon hozzá!

Hirdetés