Hirdetés

Le kell-e fogyni egy férfiért? Sztárparádé Debrecenben

civishir.hu

2020.02.11. 09:52

Le kell-e fogyni egy férfiért? Sztárparádé Debrecenben

Tékasztorik 2.

Hirdetés

Debrecenben lesz az első díszbemutatója a Tékasztorik 2. című új magyar romantikus filmvígjátéknak. Nem véletlenül, hiszen a film több ponton is kapcsolódik a városhoz.  

A főhős Viki az előző részben megtalálta a szerelmet, innen folytatódik a történet. Feri azonban félrelép, amit Viki nem bocsát meg. Egy másik fontos fordulópont is eljön az életében: a videótéka végleg bezár. Így nemcsak a magánéletét, hanem szakmai pályafutását is gatyába kell rázni. A tékás történetekből blogolni kezd, amit játékfilmként is el tud képzelni, de valamiből meg is kellene élnie. Mindentudó barátnői folyamatosan igyekeznek megoldani az életét, és egy valamit jól csinálnak: bejuttatják Vikit egy menő reklámügynökséghez, ahol szövegíró lesz. Betoppan a siker és egy új munkatárs is, Szabi, aki miatt Viki feladja jelenlegi szerelmi kapcsolatát a somlóival. Elhatározza, hogy lefogy. De vajon erre van szüksége a kiszemelt férfinak?

A film több jelenetét Debrecenben rögzítették; a rendező, Martin Csaba debreceni, miként a technikai stábban is dolgozik helyi erő. Sőt közismert ismert helyi vállalkozó is szerepel a filmben. Ezért is nem véletlen, hogy a díszbemutató az Apolló Moziban lesz.

A főbb szerepekben: Bihari Viki (blogger), Csuja Imre, Kamarás Iván, Elek Ferenc, Pindroch Csaba, Nagy Adri és Varga Viktor.

A Tékasztorik 2. című film díszbemutatója február 13-án 19 órától lesz az Apolló moziban.
A vetítés után a nézők találkozhatnak több alkotóval.

- váradi -

Tékasztorik

Szóljon hozzá!

Hirdetés