Hirdetés

Bestsellerből készült sorozat. Sztárparádéval!

2020.01.15. 18:19

Bestsellerből készült sorozat. Sztárparádéval!
Kerry Washington és Reese Witherspoon (Fotó. Hulu)

Hamarosan itt a bemutató!

Hirdetés

A hongkongi származású amerikai írónő, Celeste Ng Kis tüzek mindenütt című regénye megjelenése óta kitartóan szerepel a New York Times bestsellerlistáján, a legjobb műnek választották meg a Goodreads olvasói 2017-ben, és már több mint húsz országban keltek el a kiadás jogai.

A sikeren felbuzdulva Reese Witherspoon és Kerry Washington főszereplésével a Hulu készít sorozatot a sztoriból, de szerepet kap Joshua Jackson, Rosemarie DeWitt, Britt Robertson, Jesse Williams, Kristoffer Polaha, Anika Noni Rose, Geoff Stults és AnnaSophia Robb is.

Nők a középpontban

Shaker Heights. Cleveland nyugodt, virágzó külvárosa, ahol a házak színétől a szabályos keresztutakon át a lakók sikeres életéig minden tökéletesen elrendezett. Itt él Mrs. Richardson négy gyermekével és ügyvéd férjével. Elena a környék mintalakója, helyi újságíró, és legfontosabb alapelve a szabályok betartása.

Ebbe az idilli kertvárosi buborékba költözik Mia Warren, a titokzatos fotóművész és egyedülálló anya, valamint tinédzser lánya, Pearl, akik a Richardson családtól bérelnek házat, de rövid idő alatt már nemcsak albérlők lesznek, hanem a szomszéd gyerekek életében is fontos szerepet kezdenek el betölteni.

A rejtélyes múltú Mia azonban felbolygatja a gondos rendben élő közösség mindennapjait, amikor Richardsonék barátai egy kínai-amerikai kisbabát szeretnének örökbe fogadni, ám váratlanul felbukkan a gyermek igazi anyja. Drámai küzdelem kezdődik, amely megosztja a város lakóit, és végül Mia és Elena ellentétes oldalra kerülnek. Elena eltökélt szándéka lesz, hogy leleplezze a nő titkait, de megszállottsága váratlan és visszafordíthatatlan következményekkel jár. És mindeközben egy családi házban egy szikra lángra lobban.

Súlyos családi titkokról, az anyaság kegyetlen nehézségeiről szól a történet, amely márciustól tarthatja lázban a sorozatrajongókat.

 

filmsorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés