Hirdetés

The Morning Show: kellemes kikapcsolódás a szürke ünnepnapokra

2019.12.22. 13:47

The Morning Show: kellemes kikapcsolódás a szürke ünnepnapokra
A műmosolyok világába vezet az Aple TV+ (Fotó: Apple TV+)

A zaklatási botrányból csinált egész jót az Apple TV+.

Hirdetés

Hogyan maradhat fenn, tarthat érdeklődésre számot manapság egy reggeli televíziós showműsor? –erre a kérdésre keresi a választ az Apple TV+, amely a metoo-botrányba ágyazva forgatta le sorozatának első évadát. A szezonzárót szombaton tartották, így már mérleget lehet vonni.

A The Morning Show a celebvilág szexuális botrányaiból is táplálkozik. Egy amerikainak nem csak az Oscar-gyáros Harvey Weinstein esete ugrik be, mint egy magyarnak, hanem Matt Laueré is, aki az NBC sztárműsorvezetőjeként „ment át” a fél Hollywoodon, de nálunk az ő botránya szinte figyelmen kívül maradt.

A The Morning Showban Matt Lauert Steve Carell személyesíti meg, aki nős emberként lefeküdt fűvel-fával a stábban, de tagadja a zaklatást. A tévé mindenesetre lapátra teszi, így Amerika kedvence, Alex Levy (Jennifer Aniston) egyedül marad. Némi dilemma után jön egy merész húzás: az új társműsorvezető is nő lesz, mégpedig az oknyomozó riportok készítésével foglalkozó Bradley Jackson (Reese Witherspoon). Neki azonban nehezen megy a színészkedés, nem igazán találja a helyét az álszentek világában, és még a műmosolyokkal is meggyűlik a baja, de az események az edzett lelkét meglágyítják, s kiderül, hogy a kemény újságíró mögött egy érzékeny nő bújik meg.

Bár a sorozatban a nők viszik a prímet, a súlyos döntéseket a színfalak mögött férfiak hozzák. Mégiscsak nekik kell szemétnek lenniük a meeto közepette!

A sorozat értékelésében a kritikusok erősen megosztottak, de az Apple-nek az mindenképpen vigasz lehet, hogy a közönség nagyon szereti.  A rajongói visszajelzéseket értékelő Rotten Tomatoeson 95 százalékon áll, az IMDb-s pontozása pedig a tízrészes első évad után 8,3-as.

filmsorozat

Szóljon hozzá!

Hirdetés