Hirdetés

Hirdetés

Kódolatlan héttel támad az HBO

2019.04.04. 15:06

Kódolatlan héttel támad az HBO
A Nagypályások a profi sport kulisszatitkaiba enged bepillantást, sok-sok humorral fűszerezve (Fotó: HBO)

Jól olvasta, nem hétvégével, hanem egy teljes héttel!

Hirdetés

Hirdetés

Az HBO hazai történében először egy teljes hétre kinyitja az HBO3-as csatornát, ahol egy héten keresztül mindennap levetítünk egy-egy évadot a Trónok harcából az április 15-i bemutató előtt. Emellett nagysikerű amerikai és díjnyertes európai sorozatok, illetve filmek is megtekinthetőek lesznek április 8. és 14. között

- olvasható az amerikai kábeltévé közleményében. Részletezik is: a Trónok harca mellett belenézhetünk az HBO más tartalmaiba is, olyan magasan jegyzett sorozatok első évadai lesznek elérhetőek, mint a Dwayne Johnson és John David Washington főszereplésével készült Nagypályások, a Bill Hader által készített Barry, illetve a Julia Louis-Dreyfus névevel fémjelzett Az alelnök. Ezen kívül érkezik Jennifer Garner és David Tennant sorozata, a Kemping, vagy bepillantást nyerhetünk a Szilicíum-völgy működésébe és egy Válás krónikájába Sarah Jessica Parker és Thomas Haden Church főszereplésével.

Kiváló európai krimik

Aki az európai krimi sorozatokért rajong, akkor az HBO Europe kínálata lesz a tökéletes választás. Hétfőn a cseh Mammon, kedden és szerdán a lengyel A falka 1. és 2. évada látható, míg csütörtökön és pénteken a román Hackerville illetve Az Árnyak 1. évada tekinthető meg. Szombaton az adriai régió legfrissebb sorozata, a Siker érkezik, vasárnap pedig a többszörös díjnyertes cseh Pusztaság kerül bemutatásra.

Ha a sorozatok mellett a filmek is érdeklik...

Az ingyenes héten látható Laura Dern nagyszerű alakításával A történet az Al Pacino főszereplésével készült Paterno – eltemetett bűnök, a Robert De Niro és Michelle Pfeiffer névevel fémjelzett Hazugságok mágusa. Bemutatják a Hervé vacsoráját, főszerepben Peter Dinklage és Jamie Dornan, illetve a Michael B. Jordan és Michael Shannon főszereplésével készült Fahrenheit 451-et.

Szerkesztőségünk ajánlata a kínálatból: Az Alelnök

 

filmsorozatHBO

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.