Hirdetés

Hirdetés

Váratlan csavarok borzolják az idegeket Debrecenben is

2018.02.28. 14:39

Váratlan csavarok borzolják az idegeket Debrecenben is
Jason Bateman és Rachel McAdams

Egyszerű szórakozás, de néha ilyen is kell!

Hirdetés

Hirdetés

Egy hete mutatták be Amerikában és Magyarországon is Jason Bateman és Rachel McAdams közös, új vígjátékát, az Éjszakai játék-ot (Game Night, hazai bemutató: február 22.). Az előzetes kritikák és a közönség reakciója alapján a film rendezőpárosa - a Pókember – Hazatérés és a Förtelmes főnökök forgatókönyveit jegyző - John Francis Daley és Jonathan Goldstein ismét bebizonyították, hogy nagyon értenek a humorhoz.

A film erőségge nem csak a viccekben rejlik. Az izgalmas és fordulatos krimiszál a csavaros történeket kedvelőinek is okozhat meglepetést. A kritikusok többsége egyenesen a Másnaposok trilógiához hasonlítja a Rotten Tomatoes nevű kritikai oldalon már most kiemelkedő értékeléssel bíró mozit.

A film főszereplője Jason Bateman nem ismeretlen a humoros karakterek megformálásában, hisz legtöbben komikus oldaláról ismerjük, de akkadnak az Éjszakai játék színészei között bőven olyanok is, akiket nem feltétlenül vicces filmekből ismerünk. Kyle Chandler, Jesse Plemons, sőt még az Oscar-díjra jelölt, a hírek szerint első gyermekével várandós Rachel McAdams-nek sem a vígjáték volt eddig a főprofilja, de megállják a helyüket a szerepben, sőt talán a film legnagyobb poénjait nekik köszönhetjük.

Hogy klasszikussá válik-e az Éjszakai játék, azt majd az idő dönti el...

IC Press

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.