Hirdetés

Hirdetés

Batman, Superman és Wonder Woman összeáll - ilyet nem látott még a világ!

IC Press

2017.11.16. 15:11

Batman, Superman és Wonder Woman összeáll - ilyet nem látott még a világ!

Aquaman, Kiborg és Flash az új arcok.

Hirdetés

Hirdetés

A héten mutatják be a magyar mozikban Az igazság ligája című filmet. Az elmúlt évek legnagyobb sikereit a szuperhősökről szóló filmek hozták, most összegyúrták az összest, hogy egy hatalmasat kaszáljanak a készítők.

Hihetetlen kép- és hang-, kaland- és trükkorgia fogja elkápráztatni nézőit.

Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot) és Superman (Henry Cavill) már nem ismeretlen a filmes közönség számára és most a csapat tovább bővül! Az új filmben bemutatkozik Aquaman (Jason Momoa), Kiborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) is, hogy teljes legyen a liga!

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.

És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs az a szuperhős, aki képes lehet megállítani… vagy talán mégis?

 

filmmozihollywood

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.