Hirdetés

Szégyenkezés Madridban

Csalódniuk kellett a Real Madrid-híveknek

nso.hu, civishir.hu

2009.11.11. 12:10

Szégyenkezés Madridban
Raúlékat padlóra küldte egy kiscsapat

A madridi sajtó hatalmas szégyenről, totális katasztrófáról ír a Real Madrid tegnapi Király-kupa-búcsúja kapcsán. Kakáékat egy harmadosztályú kiscsapat verte ki. + Videó!

Hirdetés

A királyi gárda csak a hajrában tudta bevenni a lelkesen küzdő kiscsapat kapuját, az Alcorcon tehát négygólos előnyéből hármat megtartott. A királyi gárda végigtámadta a találkozót, de hiába volt ott az együttesben Higuain, Raúl, Kaká és Van Nistelrooy is, a gólszerzés nem jött össze. A vendégek hiba nélkül védekeztek, és a 81. percig tartották a 0-0-t, akkor Van der Vaart távoli lövésével szerzett vezetést a Real. Újabb gól azonban már nem esett, a királyiak támadásaiban nem volt túl sok elképzelés, az Alcorcon rászolgált a továbbjutásra. Raúlék nagy csalódást okoztak a Bernabéu közönségének.

A madridi Marca napilap „Szégyenkezik a Bernabéu”, míg a szintén fővárosi As „Teljes katasztrófa” címmel írt az 1–0-ra megnyert találkozóról. A katalán Sport és az El Mundo Deportivo is a Real Madrid idény elején kitűzött céljának elbukását emeli ki a „királyi gárda" kupabúcsúja kapcsán: a madridiak ugyanis ebben az idényben már biztosan nem tripláznak, amely a legutóbbi szezonban sikerült a Barcelonának. A Sport internetes oldalán ráadásul egymás mellé tette a Real és a Barca tegnapi meccséről írt cikkét, és a katalánok győzelmének ezt a címet adta: „Tanulj, Madrid: így kell öt gólt szerezni". 

A  Real Madridot egy évvel korábban szintén harmadosztályú csapat, a Real Union Barcelona búcsúztatta a kupából, tehát az Alcorcón sikere nem történelmi tett. A Real Madrid 1993 óta nem tud nyerni a spanyol királyi kupában.

Acorcón–Real Madrid 4–0

Real Madrid Alcorcón 1–0

Szóljon hozzá!

Hirdetés