Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Azeri brazilok ellen harcolnak a továbbjutásért

| 2010. 01. 08. | 09:34:56
Debrecen – A hazai közönség buzdítása sokat nyomhat a latba, a válogatott játékosait sem érinti semlegesen, hogy több ezer piros-fehér-zöldbe öltözött magyar drukker előtt léphetnek parkettre.
Azeri brazilok ellen harcolnak a továbbjutásért
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Telkiben újabb háromnapos összetartást zárt a magyar futsal-válogatott, amely a január 19-én kezdődő, hazai rendezésű Eb-re készül. A jövő héten az utolsó felkészülési mérkőzések következnek: január 12-én Debrecenben, január 13-án Nyíregyházán lép pályára a csapat Finnország ellen (minkét összecsapás 18 órakor kezdődik). A Kozma Mihály szövetségi kapitány által felkészített gárda nélkülözhetetlen tagja a korábbi világválogatott, az ETO jelenlegi kapusa, Balázs Zoltán. 

– Jó hangulatban készül a csapat a megmérettetésre - válaszolta kérdésünkre a rutinos kapus. – Régóta ismerjük egymást a válogatott tagjaival, nem csak a pályán, hanem azon kívül is baráti a viszonyunk. Itt, Telkiben napi két edzéssel készültünk, átvettük a taktikát, videón elemeztük az ellenfeleket.

A kapus véleménye szerint a csoportellenfelek közül a csehekkel szemben a jó néhány honosított játékossal felálló Azerbajdzsán lesz majd a keményebb dió. 
– Úgy gondolom, hogy Csehországgal nagyjából azonos szinten vagyunk – kezdte az elemzést a kapus. – Ellenük egy igazi ki-ki mérkőzést játszhatunk majd, és apróságokon múlhat a győzelem. Azerbajdzsán viszont már jóval nehezebb ellenfél lehet, tudjuk, hogy jó néhány brazil, de honosított játékosuk van. Kijelenthető, hogy már a csoportban nehéz ellenfeleket kaptunk, egyik találkozón sem számítok könnyed pontszerzésre vagy győzelemre, de ettől még természetesen tovább szeretnénk jutni.

Mégis, a hazai közönség buzdítása sokat nyomhat a latba, a válogatott játékosait sem érinti semlegesen, hogy több ezer piros-fehér-zöldbe öltözött magyar drukker előtt léphetnek parkettre. 
– Ez a csapat összes tagjának nagyon sokat jelent. Minden játékos, velem egyetemben a legtöbbet, a maximumot akarja kihozni magából. Minden meccsen, amin pályára lépünk, győzni akarunk: számunkra csakis ez a mentalitás hozhat eredményt.

A január 19-i Azerbajdzsán elleni budapesti nyitómeccsre már a jegyek fele gazdára talált, és a belépők 70 százaléka elkelt a január 30-i debreceni Eb-döntőre. A bérletvásárlási akciót az UEFA január 10-ig meghosszabbította: belépők a www.futsaleurotickets.com oldalon, országszerte az Ibusz-irodákban, illetve a Budapest Sportaréna és a Főnix Csarnok jegypénztáraiban kaphatók.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Eltűnt egy 26 éves debreceni nő
Február 10-én ismeretlen helyre távozott.
Hirdetés
Hirdetés
Kihallgatták Varga Juditot
Kihallgatták Varga Juditot
A volt igazságügyi miniszter a Központi Nyomozó Főügyészségen járt.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Tíz újabb Mercedes váltja a korábbi Volvókat Debrecenben
A számok alapján sokkal több 6-14 éves készül használni a közösségi közlekedést, mint az ingyenesség előtt.
Ingyenes jogosítvány – egy debreceni autósiskola szemével
Az új intézkedés a közlekedési kultúrán javíthat, de nem jelent jelentős kiadáscsökkenést.
Keresztje lett Biharkeresztesnek a sok iparűzési adó
Kopogtatnak újabb beruházók a kisvárosban, az ipari területre alkalmas hely azonban elfogyott.
Szőnyeget vennének a Hotel Lyciumba
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata.
Pert nyert a Forbes a Hell cég ellen, azaz le lehet írni a milliárdos tulajdonosok nevét
2019-ben a személyiségi jogok megsértése miatt nyújtottak be keresetet a bíróságra.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
Berettyóújfalu három iskolája is bemutatkozott a Kölcseyben
A főispán és a polgármester a szakképzés jelentőségét hangsúlyozta.
 Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
Modern SPAR szupermarket nyílt Hajdúböszörményben
A több mint 100 millió forintos beruházással elkészült új SPAR szupermarket március 21-én nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Hajdúböszörményben. A Baltazár Dezső utca 8-16. szám alatti fejlesztés révén 20 fő foglalkoztatására teremtett lehetőséget a vállalat.
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Ami a világűrben zajlik, arról Debrecenben tudnak
Innovációs Laboratóriumot avattak az NI Hungary debreceni telephelyén.
Hirdetés