Hirdetés

A pályabezárások ellen tiltakoznak

UTE

2009.10.19. 16:43

A pályabezárások ellen tiltakoznak
Az UTE–MTK-t zártkapus meccs lesz a Szusza-stadionban

Az Újpest FC és az MTK Budapest labdarúgócsapata közösen tiltakozik a zártkapus büntetések ellen, és kéri a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy vizsgálja felül a fegyelmi szabályzatot.

Hirdetés

– Az MLSZ fegyelmi bizottsága korábban úgy döntött, hogy felülvizsgálja a zártkapus büntetések kérdését, azonban ez nem történt meg. Ennek megfelelően az a kérésünk, hogy a szövetség addig ne alkalmazza ezt a büntetési formát, amíg nem vizsgálta felül ezt a kérdéskört – mondta el Csehi István, az Újpest FC ügyvezető igazgatója a klub hétfői sajtótájékoztatóján.

Sallói István sportigazgató hozzátette, hogy az MTK elleni bajnoki találkozón szeretnének lehetőséget adni a szurkolóknak arra, hogy köszönthessék Korcsmár Zsoltot, a magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott újpesti középpályását, aki tagja volt az egyiptomi világbajnokságon bronzérmes csapatnak. 

– Egy ilyen ünneplést nem lehet nézők nélkül lebonyolítani, és mivel az elmúlt három hónapban az újpesti szurkolók nem követtek el komoly rendbontást, ezért teljesen logikátlannak, és érthetetlennek tartjuk ezt a büntetést – mondta Sallói.

Szóljon hozzá!

Hirdetés