Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gyerekáldás debreceni győzelemmel csudaszép!

| 2011. 10. 16. | 13:52:27
Debrecen – Legnagyobb, legerősebb riválisát, az OB I-be pályázó Szegedet látja vendégül a DHK vasárnap este. A csapat egyik legjobbja az éjszakát a szülészeten töltötte, tőle nem várunk sokat, de a többiektől igen!
A gyerekáldás debreceni győzelemmel csudaszép!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szeged egy meccset játszott eddig az OB II-ben – az Újpestet verte 9–4-re idegenben –, a debreceniek pedig kettőt, előbb vendégként lépte le a Jégtörőket (4–2), majd egy hete itthon oktatta a Vasast (7–4). Az egyik csapat vasárnap este (18.30) behúz egy strigulát a vereségek rubrikába, hokiban tudniillik döntetlen nincs, ha a rendes játékidőben nem bírnak egymással a felek, akkor öt perc ráadás következik négy a négy ellen, majd – ha szükséges – büntetőpárbaj zárja le a palánkcsatát.

– A Szeged a DHK legerősebb, legnagyobb ellenfele ebben a bajnokságban – mondta György József, a Debreceni Hokklub játékosedzője a Cívishírnek, akinek kedvese hajnalban egy egészséges kislányt hozott világra, a boldog apuka így megelőlegezte, hogy az esti mérkőzésen nem lesz a legjobb formában. – Nem tudom, estére milyen állapotban leszek, majd meglátom, hogy beöltözöm-e vagy sem. A lényeg, hogy a csapat megvan, saját nevelésű ifiknek is bizalmat szavazok, mutassák meg, mit tudnak. Én egy hajtós, kiegyenlített ütközetre számítok, és nagyon remélem, hogy a kislányom születése mellé még győzelemet is ünnepelhetek.

Az ellenfélről

Hosszú távon az a cél, hogy a szegedi jégkorongcsapat az élvonalban szerepeljen – jelentette ki Szeri István, a Tisza Volán SC elnöke a bajnoki rajt előtt. A Tisza-partiak a mostani szezonban a másodosztályra megállapodást kötöttek az MTK-val, így a két klub közös csapatot indít Tisza Volán SC néven. A budapesti együttesből tíz játékos érkezett a szegediekhez, és a fiúk közös edzőtáborban is voltak. A fővárosi hokisok az évad közben külön edzenek Budapesten Pindák László korábbi FTC-játékos irányításával, a szegedi munkát pedig továbbra is Kalocsa László irányítja, aki a bajnokikon is vezeti a csapatot, munkáját Prakab Gábor, a Ferencváros korábbi trénere segíti.

A Tisza Volán SC több neves játékost is szerződtetett, a csapat kapitánya Hetler Ádám kétszeres magyar válogatott, volt újpesti játékos, mellette az elismert csíkszeredai kapus, korábbi román válogatott Balázs Csongor is Szegeden játszik, és kapusedzőként is segíti a klubot.

Jégkorong OB II.
Debreceni HK–Tisza Volán
Október 16., vasárnap, 18.30
Derék utcai jégcsarnok

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Szomorú szezonvég: csak nyolcadik a Debrecen
Szomorú szezonvég: csak nyolcadik a Debrecen
A DEAC kosarasai ennél jóval sikeresebb szezonra számítottak.
Gazdaság
Debrecen haszonélvezője a kormány iparosítási politikájának - így a kormánybiztos
Nem véletlen, hogy a Mercedes és a BMW is itt építkezik.
Új típusú képzés üzletembereknek Debrecenben
A tervek szerint szeptemberben induló képzésre előreláthatólag augusztustól lehet majd jelentkezni.
Felújítanak a Hatvan utcán 32 parkolóhelyet
A DV Parking Kft. beszerzési hirdetménye.
Támogatott tartalom
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Rangos szakmai díjjal ismerték el a debreceni orvos munkáját
Furka Andrea a Richter Érdemérem különdíját kapta. .
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.