Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sorsdöntő meccsen nyert a DEAC

| 2019. 12. 16. | 09:27:00
A csapat a felsőházban folytathatja.
Sorsdöntő meccsen nyert a DEAC
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Dunaferr otthonában vizitáltak. A mérkőzés a harmadik hely szempontjából nagy jelentőséggel bírt. Fodor Antal tanítványait nem "nyomta agyon" a tét, Hubicska Patrikék 3:0-s diadalt arattak a Fejér megyei rivális csarnokában. A győzelemnek köszönhetően a csapat a felsőházban folytathatja a szereplését.

Az újvárosiakat egyszer már legyőztük ebben a szezonban, a novemberi összecsapáson Fodor Antal legénysége 3:1-re múlta felül a Fejér megyeieket a DESOK-ban. A vasárnapi összecsapás első játszmája fordulatosan alakult. A játékrész derekán a hazaiak vezettek két ponttal (16:14), de kicsit később már a DEAC-nál volt a fór (17:19). A végjátékban sem remegtek meg a debreceni kezek, így egy lépéssel közelebb kerültünk a célunk felé.

A második szett jól indult a mi szempontunkból (4:7). Szerencsére a folytatásban is játékosaink domináltak, 17:10-nél már komoly előnyt birtokoltunk. A hátralévő időben sem állt be gyökeres fordulat, így a második felvonás végén is ünnepelhettünk. A harmadik játékrészben az újvárosiak egy utolsó rohamot indítottak, ennek köszönhetően kellemetlen pillanatokat okoztak (16:9). A nagy hátrány nem szegte a kedvünket, folyamatosan dolgoztuk le a különbséget (19:19). A hajrá komoly izgalmakat tartogatott, végül a DEAC tudta lezárni az összecsapást.

Tóth Andrásék szombaton a magyar utánpótlás-válogatottal csapnak össze, ez lesz az alapszakasz utolsó ütközete.

"Mindkét együttes tudta, hogy mekkora tétje van a találkozónak. Ez befolyásolta az első szettet, hiszen a játékosok több hibát is elkövettek. Miután megszereztük a vezetést, az újvárosiak kicsit megtörtek. 2:0 után egy picit megkönnyebbültünk, amit igyekezett kihasználni az ellenfelünk. Az utolsó játékrészben hétpontos hátrányba kerültünk, de szerencsére sikerült fordítanunk. Természetesen nagyon örültek a fiúk a győzelemnek, hiszen ezzel bejutottunk az Extraligába, ahol szeretnénk bent is maradni. Jól sikerült az alapszakasz, folyamatosan fejlődtünk" - összegzett Fodor Antal vezetőedző.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.