Hirdetés

Hirdetés

DEAC-játékosok a válogatottban!

civishir.hu

2018.05.29. 10:12

DEAC-játékosok a válogatottban!
Dorogi Kristóf

Két debreceni jut lehetőséghez.

Hirdetés

Hirdetés

A floorball szezon lezárult, de még így sem vonul pihenőre minden DEAC játékos: hosszú kihagyást követően újra láthatunk debreceni játékosokat címeres mezben.

Szombaton és vasárnap Kassán, a Cassovia Kupán vesz részt a magyar ligaválogatott. Az újonnan formálódó nemzeti csapatban 3 DEAC játékos is szerepet kap: Dorogi Kristóf ezúttal is kapuban mutathatja meg tudását, a védelemben Lánczi András kaphat szerepet, míg az ellenfelek védőit Pál Lóránt riogathatja.

A DEAC pontkirályaként utazhat tehát Kassára Pál Lóránt, aki röviden így összeezte a válogatott meghívót. „Örültem, hogy felfigyeltek rám. A válogatottban játszani megtiszteltetés és majd igyekszem a legjobb formám kihozni. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen játszani a legjobbakkal, erős csapatok ellen megmérettetni magam.”

Ami a meghívók jelentőségét nőveli, hogy közvetlenül debreceni csapatból legutóbb 2012-ben kapott meghívót játékos. Az azóta eltelt hat szűk esztendőt követően most hárman is megmutathatják tudásukat a nemzeti csapatban.
DEACfloorball

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.