Hirdetés

Szép volt, fiúk! Hajnalig ünnnepelték a bajnoki címet a debreceniek

2018.05.14. 16:55

Szép volt, fiúk! Hajnalig ünnnepelték a bajnoki címet a debreceniek
Katona László edző és Köstner Tamás már a negyedik DEAC-os bajnoki címet ünnepelték együtt (Fotó: magánarchívum)

Annyira amatőrök, hogy még nekik kell fizetni a fociért.

Hirdetés

Hajnalig tartott a dínom-dánom a DEAC-nál a Dóczy utcai sporttelepen, majd a belvárosban, bajnoki címet nyert ugyanis a Katona László edzette Megye II-es labdarúgócsapat. A fiúk imponáló magabiztossággal menetelnek a mezőny élén a Déli-csoportban, ahol négy fordulóval a vége előtt behozhatatlanra, 14 pontra hizlalták az előnyüket. A hét végi bajnokavatón a Nádudvart ütötték ki 7-2-re.

Nem publikus az, hogy meddig tartott a buli, maradjunk annyiban, elég sokáig...

– fogalmazott az érdemi kérdésre Katona László, akinek ez a bajnoki címe már a sokadik a sorban a mintegy negyedévszázados DEAC-pályafutása során. Korábban játékosként ért fel a csúcsra az egyetemi gárdával, az utóbbi években pedig már vezetőedzőként aratja le a babérokat.

A gárdában meglehetősen vegyes a korösszetétel, a legfiatalabb Dudás Dávid és a legidősebb Rácsai Lajos között 36 év (!) a korkülönbség, de napokon belül a csapat másik oszlopos tagja, Katona Zoltán is belép az ötvenesek táborába.

A Megye I-et néhányan nem fogják vállalni a magasabb színvonal és nagyob tempó miatt, de biztos vagyok benne, hogy az ötvenesek nem lesznek köztük, így a rutin továbbra is erősségünk lesz 

– tekintett előre Katona László edző, aki nagyon reméli, a tervüket nem húzza keresztül az NB III-as DEAC azzal, hogy kiesik.

Az újdonsült bajnokcsapat egyébként teljesen amatőr, nemhogy pénzt nem kapnak a játékosok, de még tagdíjat is kell fizetniük. A bajnoki cím hatására remélhetőleg idén „elfelejtik” azt tőlük beszedni.

BeA

 

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.