Hirdetés

Brutális büntetést kapott, mert megnézte a Debrecen meccsét

MTI

2017.11.08. 08:34

Brutális büntetést kapott, mert megnézte a Debrecen meccsét

A DVTK játékosa a lelátót választotta.

Hirdetés

Egymillió forintos büntetést kapott a diósgyőri Busai Attila, aki csapata találkozója helyett a Ferencváros-Debrecen labdarúgó-mérkőzésre látogatott ki.

Amint a DVTK honlapján olvasható, Busai Attila öt sárga lap miatt eltiltását töltötte, ezért nem léphetett pályára a Balmazújváros elleni bajnoki mérkőzésen.

A játékos nem kísérte el csapatát a találkozóra, "azt állította, hogy tévén nézte a Ferencváros-Debrecen összecsapást. Bódog Tamás vezetőedző emiatt 500 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta a középpályást. Később egy fotó alapján kiderült, hogy Busai Attila a Groupama Arénában tekintette meg volt csapata mérkőzését. Bódog Tamás emiatt megduplázta a játékos büntetését."

Bódog szerdán a honlapnak elmondta, csalódás számára Busai viselkedése, de reméli, tanult az esetből:
– Egy rutinos, a csapatot képviselő, a csapattanácsban aktív szerepet vállaló labdarúgóról beszélünk, akinek adtam a véleményére, így külön csalódás számomra ez a viselkedés. Busai Attila azonban megértette, miért kapott büntetést, és hiszem, hogy tanult belőle – fogalmazott Bódog Tamás. Hozzátette, Busai nagyon fontos játékos, aki a teljesítményével már korábban kivívta azt a vezérszerepet, amire a csapatnak és személy szerint nekem is nagy szükségem van.

A vezetőedző kiemelte: mindenhol szankcionálnak az edzők, a játékosok pedig többnyire elfogadják a döntést, és nem azért, mert muszáj, hanem azért mert jogosnak tartják a büntetést. A mostani eset egy a sok közül.
DVSCfradiDVTKLoki

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.